Něco pro zasmání

Tak toto musíte vidieť všetci.
Túto babu asi škola veľmi nazujímala:

Záver nech si spraví každý sám. Ja som normálne zhrozený ale nedá sa mi nesmiať. Chudáci rodičia.

Něco pro zasmátí by asi byl dnes pohled na mě, jak víc než po roce pařím aktivitu Den blbec, který jsem měl asi také.
Po obědě jsem si uvařil kafíčko a popíjel jsem z Pardubic do Nymburka. Před Nymburkem jsem se nějak kochal těma kamzíkama, jak uskakují z kolejí nebo nějaký propadlý styk v kolejích nebo na mě šel polední spánek. Zkrátka najednou to nějak cuklo a já si převrátil hrnek s kafem rovnou do klína. Tomu říkám virtuální realita. :D Naštěstí jsem už měl skoro vše vypito, ale byl jsem celý od lógru. Dojel jsem do stanice Nymbuk a musel jsem se jít převléknout.

Matostav: Blondýna, no.

Zbyňek: Mě už se taky povedlo u simulátoru usnout. Člověk jede po koridoru s peršingem. Rychlík a najednou tma a probudil jsem se o 10 km dál. Proč ne, simulátor je relax ;)

Tak to jsi mi připomněl jeden vtip:

Strojvedoucí vypravuje kamarádovi:
Dnes se mi zdál v noci sen, že vezu rychlík. Probudil jsem se a byla to pravda.
:D

Když jsem hledal nějakou zmínku o Krychličovi, narazil jsem na tohle zajímavý video. Docela mě to i pobavilo. Od půlky je to ale už o ničem:

A něco pro angličtináře

O Krychličovi mám článek ze 7ky na disku, jestli chceš, můžu poskytnout. Jinak už jsem ho dlouho neviděl.

Hledám spolupracovníky. Tohle mi přistálo v SZ, cituji to i s mojí reakcí:
Miran napsal:
xxxxxxx napsal:
Zdravím procházel sem Faq a narazil na můj problém ale není tam vysvetleno co a jak mam delat.. sem uuplny zacatecnik ... prosim o radu diky.xxxxxx.
?????????????????????????
Málem mne to stálo život (skoro jsem se udávil myší) než jsem napsal těch pár otazníků.....
A protože moje odpověď jistě nebyla "politicky korektní, slušná a jasná", žádám tímto zdejší ochránce utiskovaných, zda by se nebyli ochotni ujmout vyšetřování a dotáhnout tento případ ke zdárnému konci. Prosím nehlaste se všichni, pouze ti nejaktivnější.
Jenom malá poznámka k autorovi dotazu: Jeho nick samozřejmě znám a původně jsem jej chtěl zveřejnit, aby aktivisté měli komu "politicky korektně, slušně a jasně" poradit. Pak jsem si to rozmyslel abych se nestal jejich obětí já, jakožto známý tyran zdejšího fóra. Takže identitu zveřejním až na jejich žádost.

Naposled editoval moderátor:
Miran, ale bolo by dobré najsôr nejak vysondovať vek. Keď to napíše 10-13 ročný chlapec (alebo 50 tnik komu ssimulator učaril, ale s PC nevie), tak je to v pohode. Od tých 15 a vyššie by som reagoval tak nejak podobne ako ty.
V tomto je internetová anonymita zákerná.

Naposled editoval moderátor:
Taky proto jsem si nick nechal pro sebe. Pokud se ozve ještě jednou s opraveným konkrétním dotazem nevidím v tom problém...

Já mám také problém. Chci položit nějaké koleje v editoru a před Doudlebama se mi hrozně chce spát. Asi po tom kafi, jak jsem teď dopíl. Ve FAQ je psáno, že si mám jít na chvíli lehnout, pak to prý přejde. Doslova dát si dvacet. :D

niečo pre zasmiatie :D noo chcem sa opýtať pánov rušňovodičou ako to majú ked im treba na záchod? :D hrozne si nad tým aj z kámošom lámeme hlavu... povecme že ide z EC vlakom a najbližšiu stanicu má pol hodinu hodinu vzdialenú. v mašine je sám a ovládací panel opustiť nemože lebo sa mu chce cikať... :D tak ako to je ? :D

Cikať je to najmenej. TO sa dá aj za jazdy. Horšie je keď ťa chytí veľká, ale pre nejaké EC sa neroztrhnem. Keby som bol v tom položení, tak to škrabnem a idem do vozu. Neposerem sa kvôly EC :)

ako pekne povedané :D ale aj tak neviem si nejako predstaviť celý deň rušnovodiča :D to može v hocijakej stanici požiadať o pauzu že "potrebueje na WC" ? :D

Já si extrém pamatuji a dopadlo to tak, že fíra musel jet z Kolína až do Běchovic sám, než mne záchod pustil jít ven.
V současnosti by ta stejná situace, když je tam fíra sám dopadla asi takhle. Buď by tento osobní vlak zrušili, protože za půl hodiny jede další spoj a fíra by do té doby hotový nebyl, anebo komická situace, kdy to na fíru v Pendolínu akutně příjde ve 160km/h, tak že bude muset vlak co nejrychleji zastavit a snažit se v křečích doplazit na WC. Za půl hodiny by se odvážil tuto místnost opustit a sotva by vlak rozjel,znovu křeče, rychobrzda a útěk na WC.
Varianta dvě, nosit pleny. Tohle byl jeden z důvodů, proč jsem ve finále nešel dělat samostatného fíru. Na podobné příhody jsem občas trpěl. A také udělat čury čury na povel, máš na to 60 sekund, s tím jsem měl také problém. Proto jsem byl rád za krátké obraty v příměstské dopravě na pantografových jednotkách.
Horší to bylo na lokomotivách, kde hajzlík není. Vozili jsme na bobinách rychlíky 252/253 z Prahy do Hradce. Ráno v HK jsme po spaní na nocležně šli na odstavenou lokomotivu pro 252. Já šel na okna, zatímco fíra to dával do provozu. V HK na kanále ve výtahu není žádný zdroj vody, ale byla slušnost nechat kolegům čistou vodu na okna v kýblu. Tak jsem se vyhoupl na madla a kartáčem začal šůrovat okno. Ale vidím, že voda není úplně čistá, ale nějaká rezavá. Pak k mému nosu došlo nepříjemné aroma močky. Hold nějaký hodný kolega to za jízdy nemohl vydržet a udělal to do kýblu, co máme na okna. Podobné zkušenosti měli i jiní kolegové. Příště jsem si už dával velký pozor, co se v kýblu nachází.

Back
Nahoře