Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Luky napsal:Luko3105: Nevím co si mám o tom obrázku myslet, člověk by řekl, že je to fotomontáž, že ty si tu druhou Gorilu zmenšil. I když vezmeme v úvahu opotřebení kol u té vlečené mašinky, tak ten rozdíl ve velikosti, je dosti znatelný, že by se ve výrobě tenkrát spletli v rozměrech.
Hmmm, a tamější komunita MSTS se bude podobně lišit od té naší, jako ty dva vlaky.Zbyněk Šemora napsal:...... Hold kultura každého národa je jiná. Je to jen v lidech.
To víš, vidím co se kolem mě děje... a nejen kolem mě!!!!!Zbyněk Šemora napsal:Já když si to přečetl, hned se mi vybavil jeden americký Thiller ze školního prostředí. A mám pocit, že se to stává čím dál větší realitou i v našich končinách. Alespoň mimo školu je taková výchova vidět na každém kroku. Jak má v podpisu Pepa z Nuslí. "A bude hůř".
Čouda napsal:...Uvědomte si, že nic lepšího ve střední Evropě neexistuje a že je to Český výrobek, co je schopen se prosadit i v jiných zemích. ...
Tom Kanka napsal:Čouda napsal:...Uvědomte si, že nic lepšího ve střední Evropě neexistuje a že je to Český výrobek, co je schopen se prosadit i v jiných zemích. ...
Mirku, díky tomu, že tento zázrak techniky musíme po stanici tahat zálohou jako kočka koťata, a dnes jeden ze dvou kusů nasazených v provozu díky neschopnosti na 572 přitáhlo Eso, musím uznat, že Tvůj příspěvek je ve správném vlákně!![]()