Něco pro zasmání

Jo tak to kdyby hrálo v podchodě v Českém Těšíně, místo tych otravných harmonikářům to by byla jiná pohodička :D

Mejl od kolegy:

Kráčal Ježiš po zemi, keď v tom uvidel plačúceho muža. Spýtal sa Ježiš muža, prečo plače. "Búrka mi vzala dom a ja teraz s rodinou nemám kde žiť. Pozri, tvoj dom!" Povedal Ježiš a pred ich zrakmi sa objavil nádherný dom ... Išiel Ježiš ďalej a uvidel plačúcu ženu: "Zomrel mi môj maličký syn". Položil Ježiš ruky na chlapca, a vraví: " Pozri, tvoj syn žije". Prechádzal sa zemou ďalej, keď v tom uvidel plačúceho mladíka. "Prečo plačeš, mladý muž?", spýtal sa ho Ježiš. Chlapec zdvihol svoje uplakané oči a povedal Ježišovi: "Pracujem na železnici..." A tak si Ježiš sadol a plakal s ním...

Nyni zpravy tv nova reportaz o kradezich sroubu apod z koleji - u stitiny ukradli zabradli z mostu a kazdy si prej muze sahnout na napeti 1500V.

Jestli se chcete zasmát blbosti, tak si na YT zadejte Epic fail compilation... Ze kterých je také toto video.

V konečnej sa ten voz buď to odvesuje, alebo po obehnutí sa aspoň nešpinia okná sysla. Možno je to len skúšobne a ešte sa zneho neriadi, tak to ošéfovali takto.

Back
Nahoře