Něco pro zasmání

No nevím jaké to mají v Praze, ale vím, že o víkendu zamrzly dvě 471 ve Strančicích.
Snad se to v Bohumíně časem zlepší, ikdyž 024 jezdila po DPOV asi jenom 2 dny.

Zdravím,
no,sranda s tím Čmelákem,který to mohl odtáhnout do Čierne. Strojmistři v Bohumíně zase mají "radost" z toho,že na některé Elefanty přispěl kraj a ty tak nemohou na jeho přání jezdit do Čadce,bo přece nebudeme v "našich" strojích vozit cizí státní příslušníky. Mezi Mosty u Jablunkova Čadcou tedy pendluje motor /nevím jaká přesně řada,snad ZSSK 812 apod./ a tendence odstavovat 460-tky v našem krají znamená,že se do Čadce podívá snad jen jeden pár tvořený právě panťákem ř.460. A když nějaký ten moravskoslezský Elefant někde zdechne a není náhradní ? Strojmistr tedy může nasadit jen nějakou záložní 460-tku a hoši z kraje ho pak "sežerou". Jo,kraje tu jsou pro lidi,to beru. Ale odkdypak jsou problémy s přestupy např. ve Svitavách,Frenštátě pdo Radhoštěm kde vlaky před vznikem krajů jezdily z Brna přímo do Č.Třebové respektive Ostravy do Val.Meziříčí ? Ano,vše začalo vznikem krajů ... .:P Na druhou stranu ale peníze krajům rozdává stát,takže kdoví kde je zakopaný pes.;-)

David

No to nezajíždění elefantu a panťáku si vymohl Čobol. Jezdí tam 811. Tak jako si vymohl čobol před 2 lety, že nechce aby mu jezdily 163 s 6x Bdt na šichtovém 2909 kvůli přepřahu. Co se týče elephantů koupených s ROP. Ty už mají napsaný oběh Mosty-Studénka. Bohužel s celkového počtu 10 ks elefantů jezdily dneska pouze 3 nebo 4. Obě ROPKY jsou odstavené od víkendu.

Co jsem se dozvěděl, oběhy na S2 budou teďkom zamíchané. Dneska jsem jel například na 2924 (Mosty-Studénka), jednotkou 471 054, která ma sloužit na lince S1 (Těšín-Opava).
Prostě něž přijdou poslední 2 kusy s ROP, bude se to míchat jak "kapusta". Ale mě je celkem jedno čím jedu, hlavně aby to bylo načas, což při 2 dnu grafikonu opravdu nebylo znát.

zbynda napsal:
Tak po tomto se nedívím, že SŽDC chce zkártit hlášení ve stanicích :D
Dnes jsem jel vlakem poprvé v novém grafikonu a nějak mi nepřipadá, že by hlášení byla zkrácená. Naopak, je to až protivné, že u každého osobního vlaku je zdůrazněno, že se jedná o společnost ČD. Chápu vlaky Leo a Jančurovky, ale na každé lokálce, kde jiný dopravce nejezdí ? Naopak, současná hlášení na nádražích se hodně přiblížila tomu vtipnému od Pavlíka. Člověk se do té dlouhé pohádky tolik zaposlouchá, až mu vlak ujede, jak píše Javim. Ještě že v MSTS máme zachovaná hlášení bez těchto opičáren.

Zdravím,
jestli se nepletu, pan Hrušínský nejst. byl na počátku 90-tých let poslancem FS (pro mladší Federálního shromáždění), takže kdyby nebyl po krátké době politikou silně znechucen a neodešel, klidně by se tím ministrem stát mohl.:oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře