Něco pro zasmání

Tohle je dobrý. :) Nejlepší byla ta černoška. Jako bych ji slyšel: "Tam jede vlak..." :D

Když jsem do auta nakládal plechy kocouřího pultu při jeho stěhování do paneláku, projelo kolem auto od mapy.cz s aparáty na střeše. Podle všeho tedy bude tento okamžik někdy zvěčněn i na zmíneném webu. Ovšem mohlo to dopadnout i hůře ... :rolleyes:

David

Kdyby jeli kolem policajti, tak bys měl co vysvětlovat :D Aby pak manželka nemusela jít podat vysvětlení na služebnu PČR. :D

Kosac napsal:
mapy.cz chystaji streetview? Musel to byt spis google...

Na plechovce bylo všude napsáno "mapy.cz".;)

Taxi,
tak ať se mi hoši klidně ozvou. Dělat na tom mohu ale jen do 30.7.2014.:oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Něco ze školky ...

pí.ředitelka :"Paní Hájková, chtěla jsem se zeptat na to, kdo učí Anežku básničky?

pí.Hájková :"Něco málo já, něco manžel. Pročpak?"

pí.ředitelka :"Víte, včera jsme se spolu s třídní učitelkou ptaly dětí, které jdou v září do školy, jestli umí nějakou básničku a přihlásila se i Anežka s tím, že prý umí i jednu o zimě. Tak jsme ji nechaly vše odříkat a když skončila přednes, měly jsme z toho docela haló".

pí.Hájková : "Aha, a o čem básnila?"

pí.ředitelka :"Sněží, sněží, sněží, sněží a v zákopech němci leží. V očích smrt a vzhůru bradu, leží u bran Stalingradu."

pí.Hájková : "Hmmm, tak to ji učil manželův otec, když s ním byla minulý týden lyžovat v Dolomitech".

Jen dodám, že když jsem byl včera s ratolestí u zápisu do první třídy ZŠ, nikdo po ní naštěstí básničku nechtěl. ;)

David

Back
Nahoře