Něco pro zasmání

Zaznamenáno při včerejším testu poisonovy aktivity, kdy se odjíždělo společně s trafficem nákladního vlaku z Bludova ...

"Taťko přidej ať ho dohoníme !!! Jedeš tři osm a můžeš čtyři nula !!!" ;)

David

Tak,to zas mám taky usměvavou historku.
Minulej tejden, když jsem zase šlapal,(někteří ví jak), tak jsem najednou viděl, jak na nástupišti leží borec. Než jsem k němu došel, tak přijela hlídka státní policie. Zjistili jsme, že maník je opilej jak zákon káže, ale není stavu postavit se na své končetiny. Na to mu příslušník pravil. "Pane nevstávejte, ale pomalu se odplazte zde do výklenku, před čímž přikázal dvěma asi patnáctiletým děvám, "vykliďte tento prostor". Žel bohu, borcovi se to nedařilo, tak příslušník odjel, na čež přijela hlídka městské policie a ta to vzala do svých rukou. Dala mu asi pětkrát dejchnout (nedařilo se) a když nadejchal, (bylo asi 7.45), 3.75 promile, tak zavolali záchranku, (nedej bůh, aby ju potřeboval ňákej infarkt), nechali si potvrdit protokol a valili s ním do Kromcu.
Včera, se mě zlil bezdomovec tak na roli, že když jsem ho nemohl asi hodinu vzbudit, a po zavolání městské hlídky, následně s rychlou,(doufám opět, že nikdo nedostal v tu dobu infarkt), byl opět s 3.50 promilemi odvezen do Kromclu.
A věřte mi, tak to den za dnem. V pondělí mám poslední směnu, (bohu díky)!
Mirek

Něco takového má jezdit na JHMD. Za mě docela pěst na oko.

51a51f811334120710d7dbd2e156e6cb.jpg

Zdroj k-report

Naposled editoval moderátor:
Pripomína to skôr pracovný stroj z TSS :-)
Ten náter šedou a červenou základovkou je fakt desivý...

Vida, to mě nenapadlo, a přitom je to tak jednoduché: Tak jako některá města mají vyhrazené plochy pro sprejery, JHMD vyhradí skříně vozidel:-)

A mají postaráno o pravidelné inovace "korporátního nátěru" zavedeného nejprve u těchto vozů:-D

Nezůstal některý z původních motorů zachován jako historický?

Kdyby to bylo jen o laku... Jenže oni navíc dali do vozidel provozovaných na turistických tratích sedačky bokem!! "A za vámi nevidíte malebnou krajinu jižních Čech"

Poslední klapka se před hodinou a půl dotočila, údajně to vyjde po 20. dubnu. Na Sport 5 a dalších soukromých kanálech a YouTube.
Já jsem zvědav, co z toho sestříhají. Motorák mi poslal nedávno model nádraží Dolní Lipka (moc děkuji), tak všichni uvidí živě, jak jsem tento model osazoval. Také všichni uvidí, že jsem už prolomil zátarasu za stanicí Polom a položily se první koleje směrem na Ostravu. Alespoň jsem nemusel nic simulovat a vše se točilo naostro.

Ale pan Dlabaja chválil Taxe jak profesionálně mluvil na kameru. Zřejmě bude největší hvězda tohoto pořadu. :)
Pak se všichni společně zasmějeme co jsme tam nakoktali. :)

Kdysi jsem chodil do kurzu na Photoshop a Corel. Na konci se tam někdo ze srandy zeptal, kolik si za ta "díla" máme počítat. Dostalo se nám velmi hezkého vysvětlení, které platí i pro tento zprasený motorák. "No kolik..., když nakreslíte logo třeba České pojišťovně, budou to statisíce. Navíc když to budou používat všude, od hlavičkového papíru až po webovou prezentaci. Ovšem to se vám nestane. I kdybyste to nakreslili sebelépe, oni na to mají svoje spřátelené firmy a vy můžete akorát tak zdarma vyretušovat fotku kamarádovi (nebo textury do MSTS:D) Viz třeba nové logo České televize, které je nápadně podobné logu ČD Cargo. Je totiž také od Najbrtů, ale nekupte to za 300 tisíc, že...

Tenhle stroj vypadá otřesně, každý první šotouš, by to nakreslil lépe. Ale šotouš není "pan architekt". Velmi mě pobavila odpověď tohoto autora na otázku reportéra jestli přes kulatá okna bude vidět. "ano, víme, že kulatá okna omezí výhled, ale považujeme to za klad" Co k tomu dodat :salut:

Back
Nahoře