Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud se nejedna o sirou trat, nebo hlavni stanicni koleje, tak ostatni dopravni koleje ve stanicich se nemusi oznacovat navestidly pokud na nich neni dovolena rychlost vyssi nez 60 km/hPJ není označena návěstidly. To tak může být? Chápal bych, kdyby nebyla předvěstěna, ale že není označena vůbec...
A to není, protože je tam PJ 10 km/h.Pokud se nejedna o sirou trat, nebo hlavni stanicni koleje, tak ostatni dopravni koleje ve stanicich se nemusi oznacovat navestidly pokud na nich neni dovolena rychlost vyssi nez 60 km/h
Proto se dela seznani. Samozrejme si clovek neni schopny zapamatovat kazdou vyhybku ale bohuzel kdyby jsi tam vlitnul 40, vypadlo by to, a ty jsim rekl, ze nevis kde je vyhybka 61 tak ti reknou “ale pan majster poznanie mate podpisane”. Bohuzel je to tak.Já si nějak nedovedu představit, že bych třeba v noci hledal výhybku 61. Tabule Z/K jsou vidět z dálky... To neoznačování platí jenom na Slovensku nebo je to stejně i u nás?
Většinou to je mimo traťové koleje. Ono se to svádí na to, že máš poznání. Když jsme vezl hotové výhybky s kolejnicemi a pražci do Louk, myslíš si, že jsem věděl, kde je jaké návěstidlo, vexla apod?![]()
No právě, poznání. Ale já bych si číslo každé výhybky v každé stanici nikdy nezapamatoval.Proto se dela seznani. Samozrejme si clovek neni schopny zapamatovat kazdou vyhybku ale bohuzel kdyby jsi tam vlitnul 40, vypadlo by to, a ty jsim rekl, ze nevis kde je vyhybka 61 tak ti reknou “ale pan majster poznanie mate podpisane”. Bohuzel je to tak.
U nas musi byt kazde misto navesteno krom nepredpokladanych pripadu. ( treba PJ kolem smrtaku). Rozkaz samozrejme musi byt v kazdem pripade
A proto na takové případy předpis pamatuje. Neoznačená PJ musí v takovém případě platit v celém mezistaničním úseku nebo celé staniční koleji.No právě, poznání. Ale já bych si číslo každé výhybky v každé stanici nikdy nezapamatoval.
Tam je ale myšlena traťová rychlost a ne PJ.A to není, protože je tam PJ 10 km/h.
Který je to článek, prosím?A proto na takové případy předpis pamatuje. Neoznačená PJ musí v takovém případě platit v celém mezistaničním úseku nebo celé staniční koleji.
To byl fór, Roberte, který se s ohledem na znění citovaného textu přímo nabízel.Tam je ale myšlena traťová rychlost a ne PJ.
Nic takového v předpise není.A proto na takové případy předpis pamatuje. Neoznačená PJ musí v takovém případě platit v celém mezistaničním úseku nebo celé staniční koleji.