Něco pro zasmání

Hele Tygy, já nejsem Rus, ale Čech. :) Ale ani Remek nedoletěl tak daleko. :) Nedávno jsem viděl na Netflixu film Kosmonaut z Čech a tam také žádná NASA nebo Rusi, ale my Češi jsme byli kosmická velmoc. :) To bylo podle českého spisovatele, ale americký film.

Ale ja som Rus. Je s tým nejaký problém??
Tohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání. :) Proto jsem psal, že jsem Čech, tedy maximálně Remek. :) Ale vždyť to byla jen taková srandička, nehledat nic jiného.
Jen je k zamyšlení, jak AI může být zneužitelná a každý nepohodlný člověk může být podobným způsobem kompromitován tak, že se mu to určitě nebude líbit. A že to je fake na první pohled nikdo nepozná.

Tohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání. :) Proto jsem psal, že jsem Čech, tedy maximálně Remek. :) Ale vždyť to byla jen taková.......
Já jsem na tento foto vtípek reagoval hlavně proto, že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku, a navíc to bylo 12 dubna, tak jste si měli všichni vzpomenout že tento datum obletěl Major Gagarin zeměkouli, navíc je to den kosmonautiky. Takže se to hodilo, a proto tam bylo to nádherné oslovení:D:cool::)

že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku
Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý..... :) Hlavně že se vídáme na slezinách. :) :) :) Já to nechápu, proč celý život ze mě lidi dělají Zdeňka. Dokonce i když jsem nastoupil do práce a dostal jsem služební průkaz.
Ale už jsem to tady jednou ukazoval.
preklep.jpg

Ja by som si len dovolil pripomenúť, že Remekov otec bol Slovák od Žiliny, konkrétne z Mojšovej Lúčky.

A áno ČSSR vďaka ZSSR sa stalo tretím štátom vo vesmíre, hneď za USA.

Koniec hlásenia :)

Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý..... :) Hlavně že
Já se Ti Zbyňku musím omluvit, že Ti bylo zkomoleno jméno.
Je to totiž vinou Google systému, protože většinou text je převáděn z hlasového diktátu a úpravy slov a jmen. Celkem se divím, že napsal aspoň jméno Zdeněk, protože v vymýšlí i jméno nebo slovo, které neexistuje.
Tak ještě jednou omluvenka.

Mám v prodejně i výdejnu balíků Allegro a jaksi se tady rozmohl takový nešvar, že když lidé objednávají na dobírku, tak většinou si balík nevyzvednou a jde to do vratek zpět k odesílateli. Dnes další vratka. Jen tak pro sebe si mumlám, "další pičus" A kouknu na balík a byl to skutečný.
picus.jpg
No vidíte. V mých aktivitách se vyskytuje jeden fíra, který měl přezdívku pičus a on se tak opravdu někdo jmenuje.

Upřímně - chtěl by se někdo z vás jmenovat Pičus? I přes to, že je takto leckdo v soukromí označován...

Každý den na mě po otevření fóra vyjukne tohle u každého mého nového příspěvku kde ukazuji své práce. s novinkami. Ale úsměvné na tom je, že to jsou i staré reakce, to jen Deterio asi z nudy na tomto světě jen mění smajlíky. Většinou kombinuje Haha naštvaný a smutný. A s tímto už nechutným pozadím já tady musím stavět a modelovat. To by asi nikdo jiný nedal. Jedině snad nechodit na tohle fórum. Ale nezávislý pozorovatel se nad tím už asi musí smát.
smutny_nastvany.jpg

Zbyňku, já myslím, že jsou v životě důležitější věci, než naštvaný, nebo vychechtaný smajlík pod příspěvkem. Navíc 99% máš co koukám pozitivnívreakce. Já vím, že to je asi otravné, ale prohlášení typu nechodit na tohle fórum, kvůli blbýmu naštvanýmu smajlíku, to fakt nevím...

že modeláři nebudou mít co žrát.
Asi na tom bude něco pravdy, že Deterio mi to dělá naschvál, aby mne znechutil modelování a já s tím přestal, protože on už opravdu nemá co žrát. Tygy, Ricar_cz, Nebulus i další mohou být rádi, že jim také každý model neomračounuje, protože podle něj je tam něco špatně. Je to zkrátka psycho.
kvůli blbýmu naštvanýmu smajlíku, to fakt nevím...

Hele, já to mám ale takto každý den od těch dob, co jsem začal modelovat na CZ. Tedy minimálně dva roky. A když nemračounuje, tak se jen škodolibě směje. A to už je opravdu psycho na palici. Ten člověk by se měl jít léčit.

Back
Nahoře