Něco pro zasmání

Hele Tygy, já nejsem Rus, ale Čech. :) Ale ani Remek nedoletěl tak daleko. :) Nedávno jsem viděl na Netflixu film Kosmonaut z Čech a tam také žádná NASA nebo Rusi, ale my Češi jsme byli kosmická velmoc. :) To bylo podle českého spisovatele, ale americký film.

Ale ja som Rus. Je s tým nejaký problém??
Tohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání. :) Proto jsem psal, že jsem Čech, tedy maximálně Remek. :) Ale vždyť to byla jen taková srandička, nehledat nic jiného.
Jen je k zamyšlení, jak AI může být zneužitelná a každý nepohodlný člověk může být podobným způsobem kompromitován tak, že se mu to určitě nebude líbit. A že to je fake na první pohled nikdo nepozná.

Tohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání. :) Proto jsem psal, že jsem Čech, tedy maximálně Remek. :) Ale vždyť to byla jen taková.......
Já jsem na tento foto vtípek reagoval hlavně proto, že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku, a navíc to bylo 12 dubna, tak jste si měli všichni vzpomenout že tento datum obletěl Major Gagarin zeměkouli, navíc je to den kosmonautiky. Takže se to hodilo, a proto tam bylo to nádherné oslovení:D:cool::)

že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku
Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý..... :) Hlavně že se vídáme na slezinách. :) :) :) Já to nechápu, proč celý život ze mě lidi dělají Zdeňka. Dokonce i když jsem nastoupil do práce a dostal jsem služební průkaz.
Ale už jsem to tady jednou ukazoval.
preklep.jpg

Ja by som si len dovolil pripomenúť, že Remekov otec bol Slovák od Žiliny, konkrétne z Mojšovej Lúčky.

A áno ČSSR vďaka ZSSR sa stalo tretím štátom vo vesmíre, hneď za USA.

Koniec hlásenia :)

Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý..... :) Hlavně že
Já se Ti Zbyňku musím omluvit, že Ti bylo zkomoleno jméno.
Je to totiž vinou Google systému, protože většinou text je převáděn z hlasového diktátu a úpravy slov a jmen. Celkem se divím, že napsal aspoň jméno Zdeněk, protože v vymýšlí i jméno nebo slovo, které neexistuje.
Tak ještě jednou omluvenka.

Mám v prodejně i výdejnu balíků Allegro a jaksi se tady rozmohl takový nešvar, že když lidé objednávají na dobírku, tak většinou si balík nevyzvednou a jde to do vratek zpět k odesílateli. Dnes další vratka. Jen tak pro sebe si mumlám, "další pičus" A kouknu na balík a byl to skutečný.
picus.jpg
No vidíte. V mých aktivitách se vyskytuje jeden fíra, který měl přezdívku pičus a on se tak opravdu někdo jmenuje.

Back
Nahoře