Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Ono by asi zmrzlo. Možná bylo moc teplé, tak jsem si jen šel z bungalovu jej trochu vychladit.kudy dostat pivo do skafandru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono by asi zmrzlo. Možná bylo moc teplé, tak jsem si jen šel z bungalovu jej trochu vychladit.kudy dostat pivo do skafandru.
Ale ja som Rus. Je s tým nejaký problém??Hele Tygy, já nejsem Rus, ale Čech.Ale ani Remek nedoletěl tak daleko.
Nedávno jsem viděl na Netflixu film Kosmonaut z Čech a tam také žádná NASA nebo Rusi, ale my Češi jsme byli kosmická velmoc.
To bylo podle českého spisovatele, ale americký film.
Tohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání.Ale ja som Rus. Je s tým nejaký problém??
Já jsem na tento foto vtípek reagoval hlavně proto, že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku, a navíc to bylo 12 dubna, tak jste si měli všichni vzpomenout že tento datum obletěl Major Gagarin zeměkouli, navíc je to den kosmonautiky. Takže se to hodilo, a proto tam bylo to nádherné osloveníTohle není problém. Jen Tygy mne přirovnával ke Gagarinovi a on byl Rus. V tom je jen nesprávné přirovnání.Proto jsem psal, že jsem Čech, tedy maximálně Remek.
Ale vždyť to byla jen taková.......
Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý.....že když už byl Zdeněk v tom kosmonautickém obleku

Já se Ti Zbyňku musím omluvit, že Ti bylo zkomoleno jméno.Který? Ty si snad děláš už srandu. Že já dědek si někdy nepamatuji jména, aly ty relativně mladý.....Hlavně že
Tak to máš pravdu. Kolikrát něco píšu a automatické opravy mi udělají úplně jiné slovo. To už pak člověk používá i sprostá slova.Je to totiž vinou Google systému