Něco pro zasmání

Takže dnes v noci bola odvezená do SNV na novy lak 363 137. Koniec modrožltým persingom na slovensku.

nebulus napsal:
Nejako nechápem, čo je smiešne na tom, že nejaká 363 sa bude lakovať:roll:...
Tak to jsem nechápavý také. Možná už dochází humor, tak se učíme smát obyčejným věcem.
Jééé to je sranda, bude se přelakovávat mašina. Ha ha ha.
Spíš se někdo ukliknul a chtěl reagovat do vlákna "Něco k pláči"

To je tým, že to robilo depo Ba Východné. Maľovali to na neočistenú , neodmastenú starú farbu a štetcom. Vodou rozpustné farby sú po zaschnutí vodou nerieditelné, nerozpustné.

Zdravím,
už nějaký ten rok /přibližně druhý :D/ se má manželka kouká na realitní nabídky týkající se bydlení v Beskydech či alespoň v jejich podhůří.Přeci jen,jako rodilá "beskydčanka" na to má samozřejmě nárok.Ale dnes se u Internetu opravdu nasmála.Na adrese http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty/prodej/kuncice-pod-ondrejnikem-1978107452 totiž narazila na jeden zajímavý "kousek",jehož poloha se sice líbila i mi,ale cena už byla opravdu úsměvná.Obzvláště po zjištění,čím vším je daná nemovitost vybavena.Tedy spíše nevybavena.;)

David

Co se Vám nelíbí. Takovou kuchyňskou linkou OPBH vybavovala v roce 1960 obecní byty. My jsme ji měli také a musela vydržet alespoň 20 let. Pak byl nárok na další, "modernější". Skanzen má určitě historickou hodnotu a za to se platí. :D

Hlavně v nabídce tento řádek:
Doprava vlak, silnice
Když se domluvíš s fírou, tak ti zastaví u vrátek:D

No, jen aby to nebyl další billboard ČD ve stylu 843 nabořené v baráku a pod tím text : "Dovezeme vás až domů. Vaše České dráhy".

Já jsem se zase zasmál trochu opačnou nabídkou, která mi přišla začátkem týdne na email.
Vážené dámy, vážení pánové,

chteli bychom Vám dnes nabídnout k prodeji zcela speciální nemovitost. Z vekových duvodu se chce majitelka vzdát zámku Krottenhof v rakouském Štýrsku.
Dvoupatrový zámek se zhruba 1.000 m2 užitné plochy stojí na nádherném pozemku o rozloze 15.000 m2 v udržovaném zámeckém parku.
Zámek Krottenhof byl postaven ve 13. století a v letech 1992 až 1994 prošel generální opravou.
Panské sídlo vyhoví všem vznešeným nárokum a nachází se na ideálním míste mezi Vídní a Grazem s vynikajícím dopravním spojením.
Že mi chodí nabídky z nákupních center k pronájmu prodejny, to se dá pochopit, ale i tak je to pro mě finančně moc.
Ale poslat mi rovnou nabídku ke koupi zámku, že by prodej a servis kol tolik vynášel ? Možná za 1.9 miliónů Eur je to dobrá cena, ale tolik jsem zdaleka nevydělal ani za celý život.
A co s takovým majetkem ? Německy neumím. 30 pokojů, kdo by to uklízel ? Možná bychom měli prostory pro MSTS sleziny, ale pro mnohé by to asi bylo z ruky.
Ale co se mi na nabídce zase líbilo, není to žádná zřícenina, jaké se nabízí k prodeji v CZ.
Ach jo. Takové starosti bych chtěl mít. Sedět nad atlasem světa a přemýšlet, kde si koupit na stáří nějaký hrad či zámek a v klidu si jen stavět tratě do MSTS a až se budu potřebovat od počítače protáhnout, jezdit na kole v zámeckém parku :D :D :D :D :D
Ještě odkaz:
http://www.dies-und-das.at/

Martens napsal:
Davide, pokud se nepletu, tak hned za plotem máš štreku.....tak je asi taky v ceně :D

Pravda,jak tak koukám,chlapi z traťovky už tam šoupli nové PZZ a tak se cena nemovistosti samozřejmě musela zvýšit.;)
Pro neznalé poměrů jen dodávám,že jde o původní strážní domek na trati č.323,který stojí cca.300 metrů před vjezdovým návěstidlem žst.Kunčice pod Ondřejníkem /ve směru od Valašského Meziříčí/.
Před několika lety se tam kolega od "zabezpečováků" vydal s kamerou,aby zvěčnil cinkot zvonku tehdy ještě mechanických závor.Ono video mám někde na disku,tak jdu hledat a vzpomínat na staré časy.;)

David

Poslechněte, jako chata na víkendy to nevypadá špatně... Jen ty prohánějící se dvanácterácí hned za barákem by mě po ránu a večer sr*li. Ale co už....

Čouda napsal:
Poslechněte, jako chata na víkendy to nevypadá špatně... Jen ty prohánějící se dvanácterácí hned za barákem by mě po ránu a večer sr*li. Ale co už....
Jako milovník železnice bys měl vrnět blahem
A něco ze života. Jedeme včera s Martinem Regionovou po staré Tišnovce a jdu na záchod. Stisknu tlačítko, dveře se otevřou a tam sedí ženská. Za několik sekund se dveře opět zavřou. Jdu po ní a už s tím počítám a tak se stavím zadkem ke dveřím. No nemusí na mne koukat půl vagonu. Ale vše je v pořádku. Vrátím se, po mě jde Martin, stoupne si před záchod a najednou se otevřou a půl vagonu kouká i na něj.

Naposled editoval moderátor:
JiříkTK napsal:
A něco ze života. Jedeme včera s Martinem Regionovou po staré Tišnovce a jdu na záchod. Stisknu tlačítko, dveře se otevřou a tam sedí ženská. Za několik sekund se dveře opět zavřou. Jdu po ní a už s tím počítám a tak se stavím zadkem ke dveřím. No nemusí na mne koukat půl vagonu. Ale vše je v pořádku. Vrátím se, po mě jde Martin, stoupne si před záchod a najednou se otevřou a půl vagonu kouká i na něj.
A co takhle zkusit ty dveře zamknout!!!

Naposled editoval moderátor:
Kubo, už jsi jel někdy v regionce? Přestože uvnitř je tlačítko "zamknout dveře", tak ho nikdy nestisknu. Nejednou už takhle fíra na Ostravici jednoho ručně "vyprošťoval" Naštěstí to byl celkem silák, takže ty dveře otevřel, ale pak nešli ani otevřít ani zavřít. Ostatně zde je foto jak ty dveře dopadly. A to ty dveře naštěstí byly jen zavřené, ne zamknuté. To by bylo mnohem horší.

Záchodová story byly a budou.
I na 451 jsme si užili legrace. Problém byl v tom, že cestující mnohdy zapomněl, kam se dveře od záchodu otevírají a když chtěl jít ze záchodu, tak dveře místo dovnitř tlačil ven, až je překřížil. Jednou jsem běžel na pomoc takovému vězni, ale marně jsem mu vysvětloval, že na dveře musí přestat tlačit, jinak je neotevřeme. Tenkrát jel z Kolína do Peček a v Praze na Masaryčce jsme pak museli volat vozového zámečníka. Až jej vyprostil, tak zjistil, že mu někdo ve voze ukradl i osobní věci.
Jindy jsme si zkulturnili záchod na turnusové mašině (451047/8). Vše vydrhli a zbylo trochu zelené barvy, tak natřeli i prkénko. Ale aby stačila barva zaschnout, tak jsme záchod dočasně zamkli. Ale jistý průvodčí měl kličku a záchod si otevřel. Pak nám přišel vynadat, že se přilepil.

Back
Nahoře