Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jsem nechápavý také. Možná už dochází humor, tak se učíme smát obyčejným věcem.nebulus napsal:Nejako nechápem, čo je smiešne na tom, že nejaká 363 sa bude lakovať...
Že mi chodí nabídky z nákupních center k pronájmu prodejny, to se dá pochopit, ale i tak je to pro mě finančně moc.Vážené dámy, vážení pánové,
chteli bychom Vám dnes nabídnout k prodeji zcela speciální nemovitost. Z vekových duvodu se chce majitelka vzdát zámku Krottenhof v rakouském Štýrsku.
Dvoupatrový zámek se zhruba 1.000 m2 užitné plochy stojí na nádherném pozemku o rozloze 15.000 m2 v udržovaném zámeckém parku.
Zámek Krottenhof byl postaven ve 13. století a v letech 1992 až 1994 prošel generální opravou.
Panské sídlo vyhoví všem vznešeným nárokum a nachází se na ideálním míste mezi Vídní a Grazem s vynikajícím dopravním spojením.
Martens napsal:Davide, pokud se nepletu, tak hned za plotem máš štreku.....tak je asi taky v ceně![]()
Jako milovník železnice bys měl vrnět blahemČouda napsal:Poslechněte, jako chata na víkendy to nevypadá špatně... Jen ty prohánějící se dvanácterácí hned za barákem by mě po ránu a večer sr*li. Ale co už....
A co takhle zkusit ty dveře zamknout!!!JiříkTK napsal:A něco ze života. Jedeme včera s Martinem Regionovou po staré Tišnovce a jdu na záchod. Stisknu tlačítko, dveře se otevřou a tam sedí ženská. Za několik sekund se dveře opět zavřou. Jdu po ní a už s tím počítám a tak se stavím zadkem ke dveřím. No nemusí na mne koukat půl vagonu. Ale vše je v pořádku. Vrátím se, po mě jde Martin, stoupne si před záchod a najednou se otevřou a půl vagonu kouká i na něj.