Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to vítej mezi postižené diagnózou železnice. To se opravdu léčit nedá. Zkoušel jsem to, když jsem začal podnikat, vydrželo to abstinovat několik let, asi 6, jezdil jsem autobusem, ale pak mi někdo nabídnul MSTS a vše špatně. BP se stalo doslova drogou.Čouda napsal:Jenže mě, debiloj, se o tom zdál dneska sen. Jako vidět šinkansen v česká třebový je fakt zážitek![]()
Ale na Aukru je i adresa, tak policie má pachatele přímo na stříbrném podnosu.augustus napsal:treba aby im niekto napisal ze tabule su kradnute a hned je pokoj
augustus napsal:treba aby im niekto napisal ze tabule su kradnute a hned je pokoj
augustus napsal:snad uz podali trestne oznamenie.
Ano, i kdyby jste to ŽSSK nahlásili, tak s tím nic neuděláte. Co se týče aukra, tak v tom se moc nevyznám, ale podle mně s tím taky nic neudělají. Pro ŽSSK jsou řadové tabule nepodstatné. Ti lidi co tam jsou nemají železniční školu, a neví dokonce ani na co ty tabulky jsou. Tudle si mamku pozvali na kobereček, že jaktože se ptali cestujího s režijkou, kde vystupuje, to je přeci nemusí zajímat, takže to tam několik hodin vysvětlovali, co je to zastávka na znamení, ale stejně jí dala -500 Kč. Jinak pokud byste se jich zeptali na 5 otázek ze železnice, odpoví Vám možná na jednu. Je to smutné, ale opravdu takový ten dnešní svět je. A pozor, abych se vrátil k tématu "něco pro zasmátí", tak co myslíte, všimne si kontrolor toho, že tam chybí ta řadová tabulka? NE, všimne si toho, že vlakvedoucí nemá tmavé ponožkydem napsal:Tým je to úplne jedno.