Něco pro zasmání

Jenže mě, debiloj, se o tom zdál dneska sen. Jako vidět šinkansen v česká třebový je fakt zážitek :-D

Čouda napsal:
Jenže mě, debiloj, se o tom zdál dneska sen. Jako vidět šinkansen v česká třebový je fakt zážitek :-D
Tak to vítej mezi postižené diagnózou železnice. To se opravdu léčit nedá. Zkoušel jsem to, když jsem začal podnikat, vydrželo to abstinovat několik let, asi 6, jezdil jsem autobusem, ale pak mi někdo nabídnul MSTS a vše špatně. BP se stalo doslova drogou. :D:D:D
Toho se už člověk nikdy nezbaví a musí se naučit s tím žít. :D

Setkal jsem se s štíty odepsaných lokomotiv, které šli do šrotu, ale z lokomotivy v provozu :D to je opravdu vrchol.

"Zberatelia" ukradli aj tabule z 771-001 a aj keď bola možnosť zabezpečiť nové, tak z obavy pred daľšou krádežou má mašina iba nálepky. Ináč cena za to číslo na aukcii je dosť vysoká, raz možno zbohatnem na čísle T444 0094, ktoré som "legálne" dostal ešte v roku 1988.. :P

To vážne 771 001 má len nálepky? :D :D
No ak bude tento 'kradnúci' trend pokračovať, bolo by dobré dať všetky tabule dole a na každú mašinu dať len nálepky,vyšlo by to aj lacnejšie :d

Zdravím,
jak tak čtu,podle všeho jsem už milionář.:D V rodném domku ve skříni se mi válí tabule strojů T 466.2,T 212.0,V 60,T 448,štítek Škodovy závody podle všeho pocházející z nějakého parního stroje apod.
A jak jsem k nim přišel ? Jednoduše,strejdové a "tetové" pracovali u všemožných TSS-esek či v bohumínských podnicích a tak když se měnil systém značení našich lokomotiv,stačilo se jen zastavit na místech,kde se staré tabulky likvidovaly.Taková byla holt doba.;)
A dnes ? Tabulky se bohužel kradou i za provozu a tak například stroj 130 022 po "žosce" už má jen "tabulky" samolepící.
Problematika zcizování uvedených předmětů se řeší už i na nejvyšších místech a tak například včera na zrušený stroj 110 003 naklusali mládenci s jasným příkazem demontovat řadové tabulky a další výsostné znaky s tím,že je mají uložit do skladu.:cool: Jsem zvědav,jak dlouho tam vydrží.;)

David

A Aukru je to taky úplně jedno - právě napsali, že ohlášení nestačí a je potřeba to doložit.....takže to bude na aukru viset dál.

dem napsal:
Tým je to úplne jedno.
Ano, i kdyby jste to ŽSSK nahlásili, tak s tím nic neuděláte. Co se týče aukra, tak v tom se moc nevyznám, ale podle mně s tím taky nic neudělají. Pro ŽSSK jsou řadové tabule nepodstatné. Ti lidi co tam jsou nemají železniční školu, a neví dokonce ani na co ty tabulky jsou. Tudle si mamku pozvali na kobereček, že jaktože se ptali cestujího s režijkou, kde vystupuje, to je přeci nemusí zajímat, takže to tam několik hodin vysvětlovali, co je to zastávka na znamení, ale stejně jí dala -500 Kč. Jinak pokud byste se jich zeptali na 5 otázek ze železnice, odpoví Vám možná na jednu. Je to smutné, ale opravdu takový ten dnešní svět je. A pozor, abych se vrátil k tématu "něco pro zasmátí", tak co myslíte, všimne si kontrolor toho, že tam chybí ta řadová tabulka? NE, všimne si toho, že vlakvedoucí nemá tmavé ponožky :D To je možná pro zasmátí, možná k pláči, to ať už si každý vyloží sám, já to vidím jako neznalost. Za chvíli to bude tak, že budou muset chodit na lekce ke strojvedoucím aby se taky něco přiučili, takže jim řeknou v pohodě co se má dělat a jakmile to nedodrží, tak je vyhodí. Pokud uděláte 99 věcí dobře a jeden průser, tak za ten průser Vás bezmilostně propustí. To dráhy umí.
3michal: No jasně, že na to dají nálepky, dráhy přece za takové "blbosti" jako řadové tabulky přeci nebudou utrácet :D
Vím, že Vás to asi tady moc nezajímá, ale tady vidíte, že nějaké tabule jsou ŽSSK i ČD úplně ukradené. Není to pro zasmátí, ale k pláči.

No tak to mě ještě nesebrali ani korunu. To bude asi tím , že na mě kontrola ještě nepřišla. Ale je fakt, že strhávaj prachy za xxxxxxxxx

Zdravím
a tlumočím jeden kousek ze života ...

Radio "Moskva" hlásí :
"Několik minut po startu z letiště Domodědovo se zřítil letoun Tu 154 do oblasti centrálního moskevského hřbitova.Jak sdělil ministr pro mimořádné události,záchranáři již z trosek letounu vyprostili 3 562 těl obětí."

David

Back
Nahoře