Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zubacka napsal:Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 :?: Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice.![]()
A dvojka do trojice ?zubacka napsal:Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 ? Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice.
bob57_cz napsal:A dvojka do trojice ?zubacka napsal:Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 ? Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice.![]()
zubacka napsal:......tak nevím kde by ten dotyčný sebral foto na skin
Čouda napsal:zubacka napsal:......tak nevím kde by ten dotyčný sebral foto na skin
Nepotřebuješ fotografie. Stačí si pohrát solidně se stávající texturou ve fotošopu a je toSamozřejmě, že fotografie je lepší...
Miran napsal:Čouda napsal:zubacka napsal:......tak nevím kde by ten dotyčný sebral foto na skin
Nepotřebuješ fotografie. Stačí si pohrát solidně se stávající texturou ve fotošopu a je toSamozřejmě, že fotografie je lepší...
Ono to není jen v odstínu laku, T426.001 má i jinak reflektory. Každopádně to byl můj úplně první model, kdy jsem ještě nic neuměl a je to na něm velmi znát. Textury jsou skutečně vytvářeny v grafickém editoru s použitím částí fotografií, protože v depu je kolem Rakušanek málo místa na focení a když ji kluci vytáhnou na jízdy, tak zas není dostatek klidu. A kromě toho zatím ani jednu není kde v MSTS prohnat...
Jaký fototextury světel? Nevím co tady řešíš. Když ji budu chtít udělat, tak nebudu nic shánět po internetu ani od nikoho jinýho, ale dojdu si tam a nafotím co bude potřeba. A kdybych ji měl dělat v tom hrozným zničeným stavu, tak mě kluci z depa zabijou.E499_2002 napsal:Sehnat fototextury světel je to nejmenší.
chcete ji tvořit v stejném laku nebo v zničeném stavu? (dotaz jen kdyby se na ten model někdo chystal)