T426

zubacka

Skladník
Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 :?: Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice. :(

zubacka napsal:
Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 :?: Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice. :(

Pokud vím, tak do msts 001 není, jen v starších Screens & Widgets. :)

zubacka napsal:
Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 ? Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice.
A dvojka do trojice ? :eek:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
zubacka napsal:
Zdravím měl bych prosbu jestli jste někdo neviděl lokomotivu T426.001 ? Miranovu T426.003 už mám ale jednička mi chybí do dvojice.
A dvojka do trojice ? :eek:

Kdy tu třetí stihli vyrobit? :D

Původně byly T426 čtyři ale 2 byly bohužel rozebrány :cry: a nevím pokad by někdo udělal T426.002 a 004 tak nevím kde by ten dotyčný sebral foto na skin :roll: .Na T426.001 sehnat jdou protože stojí v Tanvaldě v depu.

Měl bych jeden dotaz pro Mirana jestli ji náhodou nemáš někde u sebe nevidanou nebo jestli ji nechystáš? :(

zubacka napsal:
......tak nevím kde by ten dotyčný sebral foto na skin

Nepotřebuješ fotografie. Stačí si pohrát solidně se stávající texturou ve fotošopu a je to :lol: Samozřejmě, že fotografie je lepší...

Čouda napsal:
zubacka napsal:

Nepotřebuješ fotografie. Stačí si pohrát solidně se stávající texturou ve fotošopu a je to :lol: Samozřejmě, že fotografie je lepší...

Ono to není jen v odstínu laku, T426.001 má i jinak reflektory. Každopádně to byl můj úplně první model, kdy jsem ještě nic neuměl a je to na něm velmi znát. Textury jsou skutečně vytvářeny v grafickém editoru s použitím částí fotografií, protože v depu je kolem Rakušanek málo místa na focení a když ji kluci vytáhnou na jízdy, tak zas není dostatek klidu. A kromě toho zatím ani jednu není kde v MSTS prohnat...

Miran napsal:
Čouda napsal:
zubacka napsal:

Ono to není jen v odstínu laku, T426.001 má i jinak reflektory. Každopádně to byl můj úplně první model, kdy jsem ještě nic neuměl a je to na něm velmi znát. Textury jsou skutečně vytvářeny v grafickém editoru s použitím částí fotografií, protože v depu je kolem Rakušanek málo místa na focení a když ji kluci vytáhnou na jízdy, tak zas není dostatek klidu. A kromě toho zatím ani jednu není kde v MSTS prohnat...

Sehnat fototextury světel je to nejmenší. :)
chcete ji tvořit v stejném laku nebo v zničeném stavu? (dotaz jen kdyby se na ten model někdo chystal)

E499_2002 napsal:
Sehnat fototextury světel je to nejmenší. :)
chcete ji tvořit v stejném laku nebo v zničeném stavu? (dotaz jen kdyby se na ten model někdo chystal)
Jaký fototextury světel? Nevím co tady řešíš. Když ji budu chtít udělat, tak nebudu nic shánět po internetu ani od nikoho jinýho, ale dojdu si tam a nafotím co bude potřeba. A kdybych ji měl dělat v tom hrozným zničeným stavu, tak mě kluci z depa zabijou. :lol: :lol: :lol: Pokud se podíváš na moje bydliště tak pochopíš.... :wink: :wink:

Nech už toho poučování, to co tady předvádíš už dávno znám, měl jsem to projeté ještě než jsem ten model začal dělat.

Pro dobrotu na žebrotu...

-------
Pozn. Martens : Mluviti stříbro, mlčeti zlato ....:wink:

Budiž...

Back
Nahoře