Carlos
Cestující
Obrněný vlak "SNP"?Jaroslav Skůra napsal:... sonda do hlubin "dráhařských" dušiček ...
Carlos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Obrněný vlak "SNP"?Jaroslav Skůra napsal:... sonda do hlubin "dráhařských" dušiček ...
Carlos napsal:Obrněný vlak "SNP"?Jaroslav Skůra napsal:... sonda do hlubin "dráhařských" dušiček ...
Carlos
Na začátku bylo psáno, že to má být ČSD/ČD a ne SSSR.E499_2002 napsal:Ježisi, na to sem úplně zapomněl, ale to bude těžký nafotit![]()
mě se líbí, ten co je v Bondovy Golden Eye![]()
Vrbam napsal:Na začátku bylo psáno, že to má být ČSD/ČD a ne SSSR.E499_2002 napsal:Ježisi, na to sem úplně zapomněl, ale to bude těžký nafotit![]()
mě se líbí, ten co je v Bondovy Golden Eye![]()
Tak si vem čmeláka a namaluj si tam třeba kačera donalda nebo rychlu rotu ..... když už chceš nějakou fikci.E499_2002 napsal:Tak se tam místo rudý hvězdy dá vojenská vlajka ČR ni?
Jaroslav Skůra napsal:Rád bych zjistil, o jaký model (v mém případě zejména prototypové či netradiční lokomotivy z tratí ČSD a ČD) by měla společnost pohybující se okolo MSTS zájem.
Martens napsal:Tak si vem čmeláka a namaluj si tam třeba kačera donalda nebo rychlu rotu ..... když už chceš nějakou fikci.E499_2002 napsal:Tak se tam místo rudý hvězdy dá vojenská vlajka ČR ni?
A než zase plácneš něco bezduchého, tak si přečti znova, co napsal Jarda Skura :
Jaroslav Skůra napsal:Rád bych zjistil, o jaký model (v mém případě zejména prototypové či netradiční lokomotivy z tratí ČSD a ČD) by měla společnost pohybující se okolo MSTS zájem.
O fikci tam nebyla ani čárka.
Martens napsal:Tak si vem čmeláka a namaluj si tam třeba kačera donalda nebo rychlu rotu .....
Foto by prosím nebolo?Čouda napsal:Kdyby měl zájem o realitu, tak si na čmeláka může namalovat Ťuka a Bzuka. Takový stroj ještě donedávna existoval a já jsem už uvažovl o skinu![]()
Beatlesák napsal:Nebo kaluga 706.533-7 http://www.spz.logout.cz/foto2006/mtr06706533.jpg
Čouda napsal:Martens napsal:Tak si vem čmeláka a namaluj si tam třeba kačera donalda nebo rychlu rotu .....
Kdyby měl zájem o realitu, tak si na čmeláka může namalovat Ťuka a Bzuka. Takový stroj ještě donedávna existoval a já jsem už uvažovl o skinu![]()