Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji kolego moderátore za přesunutí.Miran napsal:Aby se noví moderátoři nemuseli hrabat v odpadkovém koši, a protože téma si nezaslouží tam být, můžete pokračovat zde....
dem napsal:O klavíri tu nikto nehovoril nič. Mám len pianinoAle chcem sa ho zbaviť a kúpiť klávesy
![]()
dem napsal:Samozrejme. Súhlasím. Ale to by som potreboval minimálne koncertný petrof . A to nie je žiadná výhra. Skôr by som chcel mať Yamahu, alebo Steinway, alebo Bosendorfen. A keďže toto mať nebudem, tak radšej poriadny kláves.......Je to prenosné , čo na hranie v kapele je ideálne.
Pokud je mi známo, tak je zde přece Dan na bicí, ale v této debatě není jasné, jestli dotyční klávesový nástroj jen vlastní nebo na něj i umí hrát. "Pec nám spadla" nebo "Kočka leze dírou" na klavír vyťukám i já.Ivan.ps napsal:Pekná debata pániEšte niekto hrá na nejaký hudobný nástroj? Urobíme stretko MSTS/muzika a zabijeme dve muchy jednou ranou!
dem napsal:No to by som bol zvedavý aj ja![]()