Piana, pianina, flétna a trsátka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Aby se noví moderátoři nemuseli hrabat v odpadkovém koši, a protože téma si nezaslouží tam být, můžete pokračovat zde....

Pekná debata páni :D Ešte niekto hrá na nejaký hudobný nástroj? Urobíme stretko MSTS/muzika a zabijeme dve muchy jednou ranou!

O klavíri tu nikto nehovoril nič. Mám len pianino :) Ale chcem sa ho zbaviť a kúpiť klávesy :)

dem napsal:
O klavíri tu nikto nehovoril nič. Mám len pianino :) Ale chcem sa ho zbaviť a kúpiť klávesy :)

To byla reakce na příspěvek Ivana.ps :)
A klávesy? Dobrá věc, ale klavír je klavír, ať pianino nebo křídlo.

Samozrejme. Súhlasím. Ale to by som potreboval minimálne koncertný petrof . A to nie je žiadná výhra. Skôr by som chcel mať Yamahu, alebo Steinway, alebo Bosendorfen. A keďže toto mať nebudem, tak radšej poriadny kláves.......Je to prenosné , čo na hranie v kapele je ideálne.

dem napsal:
Samozrejme. Súhlasím. Ale to by som potreboval minimálne koncertný petrof . A to nie je žiadná výhra. Skôr by som chcel mať Yamahu, alebo Steinway, alebo Bosendorfen. A keďže toto mať nebudem, tak radšej poriadny kláves.......Je to prenosné , čo na hranie v kapele je ideálne.

Zabudol si dodať kláves, ale s kladivkovou mechanikou. Lebo nieje kláves, ako kláves. A mimochodom, čítal som recenzie, že RD300 má oproti RD700 ešte veľmi biednu mechaniku, tak to by som bol veľmi zvedavý akú má mechaniku tá 700-ka, lebo už táto 300-ková sa mi zdá byť dosť v pohode.

Ivan.ps napsal:
Pekná debata páni :D Ešte niekto hrá na nejaký hudobný nástroj? Urobíme stretko MSTS/muzika a zabijeme dve muchy jednou ranou!
Pokud je mi známo, tak je zde přece Dan na bicí, ale v této debatě není jasné, jestli dotyční klávesový nástroj jen vlastní nebo na něj i umí hrát. "Pec nám spadla" nebo "Kočka leze dírou" na klavír vyťukám i já. :D Vím kde je A, abych si naladil svůj nástroj a to je vše co na klavír umím :D Jinak na doprovody by se mi s klávesami někdo hodil. Ale bohužel po síti by to asi nešlo a dojíždět nějaké dálky na zkoušky by asi bylo vražedné.
Ale jsem zvyklý i na zvrhlosti, kdy se každý naučí doma svůj part, pak se jednou sjedeme, jedna odpolední zkouška a večer rovnou koncert. A v době MP3 takové samostatné domácí cvičení je hodně reálné.

No tak netrúfam si povedať, že viem hrať,. Skôr si len skladám také jednoduchšie vlastné pesničky.

Zrovna v posledním D-testu testovali digitální piana
http://www.dtest.cz/clanek-2111/test-digitalnich-pian-2012

Článek je placený, zobrazí se jenom typy. Ale můžu nafotit a poslat (více přes SZ).

dem napsal:
No to by som bol zvedavý aj ja :)

Milan, ja by som to videl na nejaký menší výlet do BA, napríklad do Muzikeru, aby sme si ošahali aj niečo iné, ako tú moju RD300-ku nech si utvoríme komplexnejší obraz o kvalite digitálnych pian.

Back
Nahoře