Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Tak již také projeto (ve směru Ostrava hl. n. - Frenštát p. Rad.-město) a je to paráda. Krom drobných chybek již zde uvedených jsem osobně nic "zásadního" nenašel. Děkuji autorům za vydání a moc se přimlouvám za dokončení krajinky do Val Mezu. Nikam dál se to tahat nemusí. Takhle by vznikla velice krásná, ucelená a přitom "nenáročná" trať, která by vhodně doplnila "páteřní" projekty BP a ČR 321.
A malá prosba k aktivitářům: vím, že jste většinou nadšeni možnostmi v OR, ale zkuste myslet i na nás, co jsme OR nepropadli. Vždyť jednoduchý Os či náklad se dá krásně vytvořit i v MSTS. Ano, teď dostanu odpovědi, že jednoduchý scénář si mohu vytvořit i sám. Ale na druhou stranu, co si sám vytvořím, tam už mne nic "nepřekvapí" a já pak u toho někdy "usínám"... :-)

Ono sa všetko pomalí dá dokopy. Konečné nový prírastok po veľmi dlhej dobe. Trať mám stiahnutú, ale ešte som nemal čas sa previesť po nej. Akonáhle budem mať čas tak si dám voľnu jazdu.

Tak som trať vyskúšal, ale niekde bude asi chyba....Pre užívateľov OR ktorí nemajú žiadnu trať len si načisto stiahnu túto, tam sem tam čosi dôležité chýba.....Bolo by dobré to doplniť.....(s obsahom archívu som naložil tak ako sa patrí. Tam chybu nehľadajte.)
1.JPG 2.JPG 3.JPG

Ještě si dovolím poznamenat jednu drobnost - v Čeladné na konci nástupiště směrem na Frenštát je cedule s nápisem "Cerhenice". Ale tyhle obyčejné nápisy se dají překousnout ;)

Trať opravdu luxusní,chválím.Ale mám problém s tím, že traťová rychlost mám uváděnou v mílích za hodinu,nikoliv v kilometrech.Zkoušel jsem ostatní tratě,tam mám km/h.
Trať provozuji v OR.

dem: Ku tomu prostrednému obrázku. Vyzerá to tak, že asi je pribalená neaktuálna databáza, zrejme autor robil menšiu rekonštrukciu alebo inú zmenu koľaji a s nedopatrením sa mú dostála stara neaktuálna databáza. Mne sa to tiež raz tak stálo a vlaky lietaly po nad koľaje alebo dokonca sa chovali ako metro.

Zdravím,
dnes jsem si chtěl celou trať projet. Trasu jsem si vytvořil z Frenštátu pod Radhoštěm do Ostravy hlavního.
Vše jede ze začátku krásně, ale před Frýdlantem nad Ostravicí mi začnou vyskakovat okna s chybami v Globalu. Hlášky jsem uložil, podíval se do Globalu a všechny "chybějící" soubory tam jsou. Použil jsem Global z tratě BP a k tomu doplnil soubory přiložené ve složce Global k doplnění BP.
Chci tedy někoho z vás poprosit, jestli by byl tak hodný a poslal mi funkční Global, pod kterým mu tato trať šlape bez problému.

Za zaslaný Global budu moc rád.

Díky :)

Takto jsem to udělal, soubory jsem nakopíroval do Globalu od BP.
"Chybějící" soubory mi to hledá v Global/Shapes/TRACK_B/Shapes/A2t50mstrt.s apod. Přitom, i když jsem přesně vytvořil tuto cestu a soubory se tam nachází, tak mi to vyhazuje stále stejné chyby.
Nenapadá mě už jiné řešení, než funkční Global, od nějakého uživatele.

Nenapadá mě už jiné řešení
Aha. Tak to se jedná o nepochopení základní adresářové struktury msts a dodatků a nepochopení vyhledávání souborů modelů simulátorem. Nepotřebuješ jiný stejný Global. Potřebuješ doplnit znalosti o umístění. Tu cestu sis opsal z chybné chybové hlášky. Kde máš základní složku dodatků trati BP TRACK_B? Je tam, kde patří?

Zobral som čistý OR. Žiadna trať, žiaden global.....Stiahol trať a použil a aplikoval obsah čo autor pribalil. Výsledok je hore na obrázkoch.

Zobral som čistý OR
No a vovovotom to je. Trať s Globalem BP je stavěna pro MSTS včetně specifického dodatku. Autor si neuvědomil, že každý není jejím vlastníkem nebo se nechtěl dohadovat o práva ke složce Track_B a tuto nepřibalil.

Aj som to tak tušil.....Len som chcel aby sa k tomu vyjadril aj autor a poprípade zjednal nápravu.....Zatiaľ mi to niekto pošlite prosím nech to otestujem poriadne.

@bob57_cz

Základní složku TRACK_B mám přímo v Globalu.
Umístění složky TRACK_B jsem jen zkoušel podle toho, jakou cestu po mně chtěl sim.

bp.jpg

Teď jsem zkoušel přesně ten Global, který je přiložen v archivu s tratí, a stále to stejné.

Back
Nahoře