Windows 8 a MSTS

Ahoj,dá se sehnat "redukce" ze dvou molexů na jeden konektor potřebný do GK. Tak seženeš ten druhý konktor co potřebuješ,bez přehazování zdroje... t.

Ahoj,dík moc za radu,prosím sz abych konrketne věděl, Moc ti děkuju a přeju hezký den všem(nechce se mě přetahovat kabely a pozapojovat to:D)

Mne toto robilo v 7kách, keď som mal nastavenú pri spúšťaní kompatibilitu s XP SP 2, ako je poradené v desatore. Absolútne nechcem spochybňovať Zbyňkovo desatoro, ale skús spúšťať MSTS ako správca bez akejkoľvek kompatibility (prípadne daj kompatibilitu so 7kami). U mňa to následne prestalo obmedzovať výkon grafiky.

Som však rád, že teória o Win 8 a nVidiách zatiaľ nebola spochybnená.

Michailus: Já zase nechci zpochybňovat tebe, ale Zbyněk tam má jesně napsáno "4. přejděte na záložku Kompatibilita a zatrhněte jen "Spustit tento program jako správce" . Režim kompatibility s XP dělá problémy v Sedmičkách."

Ospravedlňujem sa, svoju odpoveď zeditujem. Len som si pamätal, že Zbyňek kládol v Desatore dôraz na to, aby bola kompatibilita s SP2 a nie SP3. Teraz však má v desatore presne to, čo píšeš Ty. Pravdepodobne som si to poplietol, pardon ešte raz.

no v tom sem se vrtat nechtěl nbyl čas,vrtal sem se v nvidia inspector,nicméně msts sem nespouštěl jako správce a neměl sem zaškrtnutou kompatibilitu :)

Určite je však odporučeniahodné nastaviť MSTS podľa Zbyňkovho desatera. Tam Zbyněk aj odporúča, ako ideálne nastaviť grafickú kartu. Myslím, že pokiaľ bude nastavené všetko podľa desatera, tak jediným limitom potom ostáva výkon grafickej karty. Dôležité však je, že sa Ti podarilo rozchodiť MSTS pod Win 8. :)

na xp sem to provozoval na ati radeno hd 7850 a nvidia gtx 460:) a na xp to šlapalo dobře,akord málo paměti ram 2giga..na novem mám ddr3 8gb frekvence tuším 1666mhz,nevim presne kolik. Takže problém bude takovej že je to někde utlumené,hold můžu si zejtra hrát :D

Ještě me napadlo. Šlo by na jednom disku mít dva OS?? V nastaveni vlastnosti systemu-spousteni a zoaveni systemu se dá vybrat výchozí operační system. Vím že když sem instaloval 7čky na xp tak xp se dalo do windows.old. Předem dík za odpoved a omlouvam se za OT a chybi. Zlobí klávesnice

Zdravím. Mám problém, který se již 3 dny snažím vyřešit, ale nejde to.
Už nejméně 6krát jsem MSTS přeinstaloval, ale nic. Pokaždé, když se ho pokusím spustit ( Windows 8 ) tak mi napíše "program MSTS přestal pracovat".
Zkusil jsem už i nastavit kompatibilitu na XP sp2 i na W7, spustit jako správce a NIC.
Opravdu si již nevím rady.

Měl jsem s tím taky problém a v nastavení jsem našel asi 5 různých podkolonek, kde všude nastavíš, že program může běžět, chce to trpělivost, pohrát si s tlačítkem hledat ve W8. Byl jsem z toho taky zoufalý. Že se ti to povedlo poznáš v Prog. Files při kliknutí pravým tlačítkem vlastnosti/zabezpečení.

Normálně vše běží pod W8, jen je piplačka vše přes správce a odklikat všemožný zákazy na spuštění, jinak žádný problém.

Čau pánové, asi mě brzo nemine nový komp a tak sem se tady do toho začetl abych věděl s čím mám počítat.. Jak tak na to čučím, nejlepší bude win8 vůbec nepořizovat a zůstat buď u Vist nebo u 7miček a bude po starostech:)

poison napsal:
Nainstaluj a nastav si MSTS dle tohoto návodu
Podle mě je tam chyba - před novou instalací musí se dát vyčistit registry,jinak problémy s nastavením zůstanou.Klasicky odinstalovat a pak vyčistit od zbytků registry.Řada free programů toto udělá postupně i s vyčistěním registrů.Pokud se před další instalaci vynechá vyčistění registrů,instalátor msts načte nastavení z registrů a jsme tam,kde jsme byli.

Stejný dotaz byl ve vlákně pro začátečníky a tam poté 854 říkal že na problém již přišel. Vzhledem k tomu byl příspěvek v druhém vlákně odstraněn.

Back
Nahoře