Windows 8 a MSTS

Zdravím, doporučuji nainstalovat si "Classic shell", po nainstalování se doplní klasická nabídka Start a víceméně vše vypadá jako Win7. Mám to taky tak a "dláždice" či Metro jsem od té doby neviděl. Po "nabootování" systému zadám heslo a jsem na ploše. Jen u mě je nevýhoda, že MSTS nerozjedu z důvodu grafické karty AMD.

Ahoj, tak jsem asi narazil na problém, funguje vám přeskakování z mašiny na mašinu, přejít z kabiny do kabiny vrámci mašiny není problém, ale vlezu na druhou mašinu a okamžitě pád.

Čau lidi, potřeboval bych poradit - mám notebook Lenovo G710 s grafikou Intel + Nvidia geforce 820m 2gb a Windows 8.1. Když spustím msts, tak mi to dělá viz obrázek. Nedoklikám se vlastně ani do nastavení, abych něco viděl... neví někdo náhodou jak tohle vyřešit? Díky
01.jpg

Ok, takže řešení neexistuje , co jsem se dočetl. přepnutí na nvidii nepomohlo. Omlouvám se a díky

Nevíte tedy někdo jak udělat, abych ta neměl ty písma v tom menu atd.? Berlin Subway se musí spustit přes tran simulator. Jinak používám Openrails. Ten Berlin subway je dělaná jako aplikace, přes kterou si vyberu metro, směr počasí, lidi a pak kliknu na šipku, a spustí se train simulator

Ahoj.
Prišiel už niekto na spôsob, ako spojazdniť MSTS na win 8.1? Nemám problém s pádom hry, ale s preblikávajucími znakmi. Zostavu mám Lenovo G710: win 8.1, GPU Nvidia 820m, CPU Pentium 2,3ghz, aj keď myslím, že ten v tom nehrá žiadnu rolu.

Ahoj,
jsem úplný začátečník. Když jsem spustil MSTS na W 8.1, objevila se v menu jen změť písmenek a čísel a nic nešlo dělat. Pokud by někdo věděl co s tím, uvítám to.
PS: Mám spuštěnou kompatibilitu (snad jsem to napsal správně) pro W XP.
ehyX.jpg

S tým nejde urobiť nič.....Je to problém GK. Riešilo sa to tu už dávnejšie takže by stačilo si to trošku pozrieť.....

U ATI áno u AMD konečná. Ale však nech si to preštuduje....za to som to linkol.

p.s: a už je to tam celé :)

Back
Nahoře