Trať 183

viktor.6000

Začátečník
čest mam problem s trati 183 kdyz ji nainstaluju a zapnu hru tak uz pri pocatecnim nacitani mi hra spadne nenapise to zadnou chybu nic jen to spadne. mám nainstalovaný Xtrack 3.20, bin 1.8 a train update 1.4 . procital sem forum nasel sem neco ale tam nic o problemu skoro nebylo jak to vyresit. vic konkretnejsi v tomhle problemu bej nemuzu. prosim o pomoc co s tim.

viktor.6000 napsal:
čest mam problem ...

Zabudol si napísať, aký operačný systém používaš, poprípade koľko máš RAM a kopec ďalších informácií, na základe ktorých Ti môže niekto patrične odpovedať.

Tax napsal:
viktor.6000 napsal:
čest mam problem ...

Zabudol si napísať, aký operačný systém používaš, poprípade koľko máš RAM a kopec ďalších informácií, na základe ktorých Ti môže niekto patrične odpovedať.
mám win 7 home premium 32 bit, 2 gb ram, procesor intel dvoujádro 1.87 GHZ

viktor.6000 napsal:
... čest mam problem ... mám win 7 home premium 32 bit, 2 gb ram, procesor intel dvoujádro 1.87 GHZ

Tak mi napadlo, nemáš domotané globály?

Stáhni si TADY archiv Globalu, rozbal, složku přejmenuj na Global. Pak v adresáři Microsoft Games/Train Simulátor přejmenuj složku Global na např. Globalmuj. Rozbalenou a přejmenovanou složku Global nakopíruj do adresáře Microsoft Games/Train Simulator. Ve složce Routes/Trat_183 vymaž vše ve složkách Activities, Services a Traffic. Zkontroluj, zda máš alespoň jeden soubor ve složce Paths. Pak zkus spustit MSTS.

poison napsal:
Stáhni si TADY archiv Globalu, rozbal, složku přejmenuj na Global. Pak v adresáři Microsoft Games/Train Simulátor přejmenuj složku Global na např. Globalmuj. Rozbalenou a přejmenovanou složku Global nakopíruj do adresáře Microsoft Games/Train Simulator. Ve složce Routes/Trat_183 vymaž vše ve složkách Activities, Services a Traffic. Zkontroluj, zda máš alespoň jeden soubor ve složce Paths. Pak zkus spustit MSTS.
jo díky funguje to ale kdyz pak zapnu hru tak mi to hazi chybu z nejakym kolejnicovym zarazedlem

poison napsal:
Napiš přesný text té hlášky.
sms soubor czechtrack_ex.sms
czechtrack_in.sms
nelze otevřít soubor s texturou routes/trat_183/textures/zarazedlo_kolejnicove.ace
routes/trat_183/textures/ACleanTrack1_02.ace
selhalo nahrání souboru s modelem. A1tBuffer.s

jesi tak muzu zkusit tam hodit verzi 1.1

sms súbory sú zvuky, zrejme absentujú v adresári Sound v hlavnom adresári MSTS. Keď si stiahol trať, tak v archíve by mal byť aj adresár SOUND.
Potom ti chýbajú textúry... choď na túto stránku, stiahni si archív s uniglobalom, tam máš aj textúry do tratí, tie dokopíruj do adresára Textures v adresári s traťou a malo by to fungovať.

Stáhni si TADY soubor msts, rozbal, soubory ze složky Textures nakopíruj do Routes/Trat_183/Textures, soubory ze složky Sound nakopíruj do složky Microsoft Games/Train Simulator/Sound nech přepsat stávající.

ahoj hele lidi ma podobný problém 183 my slape kompl,etne ale muzu ject jenom plzěn klatovy prosím co stím?

gutky napsal:
ahoj hele lidi ma podobný problém 183 my slape kompl,etne ale muzu ject jenom plzěn klatovy prosím co stím?

Vytvoř si trasu do Železný Rudy nebo do Furth v Lese pomocí editoru aktivit, jak to udělat je popsáno TADY

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
gutky napsal:

Vytvoř si trasu do Železný Rudy nebo do Furth v Lese pomocí editoru aktivit, jak to udělat je popsáno TADY

Gutky: Alebo si zrovna stiahni hotovú aktivitu k trati.

Naposled editoval moderátor:
Vážení začiatočníci, nechcem sa nikoho dotknúť, ale v tomto fóre je dostatok informácií, ktoré sú nápomocné pri riešení doteraz známych problémov s chodom MSTS, chce to len poriadne čítať a nebyť lenivý hľadať. Okrem toho je tu jedno kúzelné tlačodlo s názvom Hľadať, ktoré vám pri vhodne zvolených kľúčových slovách riešenie vypľuje ako na podnose. Služobne starším členom fóra sa ospravedlňujem za trošku ohnivejšiu reč, ale niekedy už fakt nechápem...

YoLi:
Ale no tak, kam si to vlezl? Přečti si na hlavní stránce kam si vlezl je to tam napsáno :D
Dotazy začátečníků
Neustále se opakující dotazy nových uživatelů MSTS - přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra!

Back
Nahoře