Zářijová Praha 2012

Přijedu?

• Hlasovalo členů
    21

Midrafon

Průvodčí
Po dnešním setkání s truckerem1245 jsme se dohodli, že bychom udělali v září malý MSTS sraz. Nebude to konkurovat ani únorové Praze, ani Bratislavě, ale zkrátka jen takový pokec nad pivkem, vínem, či jiným nápojem.
A proto jsme se dohodli a stanovili: sobotu 15.září 2012 od 12 hodin v restauraci U Kašpara, trojúhelník tratí na pomezí Vršovic a Nuslí, kde se konalo dvojité dubnové setkání. (k nahlédnutí zde)

Kdo má rád Svijany, přijde si na své.

Jediné, co pro účast je třeba udělat, přihlásit se nejpozději do neděle 9.9.2012 SZ mně a nebo truckerovi1245, aby bylo možné popřípadě přichystat jmenovky.
Nic jiného.
A proto, kdo budete mít zájem, dejte vědět.

EDIT: Došlo k úpravě času, kvůli přespolním.

Bezva, každý bude vítán.
Já potom v dostatečnéím předstihu dám vědět, aby kdo je přihlášen potvrdil a uděláme s truckerem1245 visačky se jmény, protože ne všichni se známe.

Přeji všem nejen pěkné léto a hezké dovolené,ale jak mám s mým testerem na mysli, je potřeba udělat jmenovky. A proto připomínám výše uvedený termín konání tohoto malého setkání ve Vršovicích-Nuslích, abychom to pak stihli vyrobit.....:D:D:D

Po včerejší akci mám tu ještě jeden návrh na místo zářijového setkání.
Navštívil jsem tuto restauraci a musím říct, že polohově a pivně je dost dobrá.
Anketu měnit asi nebudeme, ale kdyby se někomu zalíbila, můžeme to udělat zde: Svijanská bašta "U miliónu"

K Miliíonu chodím pravidelně a může jen doporučit.
Stejně dobrá "nádražka" je také v Říčanech.

Pawlik napsal:
K Miliíonu chodím pravidelně a může jen doporučit.
Stejně dobrá "nádražka" je také v Říčanech.

V Lokálce v Říčanech jsem trávil svoje studentská léta, když mně přestalo chutnat v jídelně na gymplu "U kulatý báby" :D:D
Takže tam můžeme také, ale pokud budou chtít přijet i mimopražští, bude Hostivař a nebo Nusle lepší.

Tak jsem včera navštívil "Milion" ještě jednou a nezvykle plná zahrádka. Ale opravdu hodně lidí a jen jeden obsluhující a značně nervní chlap. Na pivo jsme čekali 40 minut.:D:D:D
Myslím, že Kašpar bude lepší, ale kdyby přece jen někdo měl touhu se projet do Hostíku, tak může.;)
Nechávám to zcela na uvážení těch, kteří jsou potencionální účastníci tohoto setkání.
Jinak jsem si v druhé práci na ten víkend zařídil volňase, budu tedy určitě na místě.:cool: Crcat se mezi telefonama se mi nechtělo.:D

No heleď, já jsem byl s kámošem ve čtvrtek na pivu (Svijany 11°C) i s pizzou, a druhej den jsme měli takouvou sr.... :D, takže bych prosil hospodu, kde mě to nepotká znova :D.

VŠEM PŘIPOMÍNÁM, ŽE SE POMALU, ALE JISTĚ BLÍŽÍ TERMÍN ZÁŘIJOVÉHO SETKÁNÍ V PRAZE, V [size=medium]SOBOTU 15.9.2012 OD 12 HODIN V RESTAURANTU "U KAŠPARA".

PROSÍM VŠECHNY, CO MAJÍ VÁŽNÝ ZÁJEM, A PŘIJDOU, AŤ MI NAPÍŠÍ ZDE SZ NEJPOZDĚJI DO KONCE PŘÍŠTÍHO TÝDNE.
ZAJISTÍM MÍSTA POUZE PRO TY, KTEŘÍ PŘIJDOU URČITĚ + REZERVA. ;););)
[/size]

Back
Nahoře