Zářijová Praha 2012

Přijedu?

• Hlasovalo členů
    21
Já bych se přimlouval, aby ti kdo napsali že přijdou nezávazně a chtějí přijít, aby to zde napsali.

To samozřejmě mohou. Jak píše Pavlík, kdo máte zájem nezávazně, potvrďte také.Ať mám alespoň představu.:)
Díky.

Josko, to je fakt na Vás. Pokud potvrdil účast zatím jen Pepa z Nuslí, tak to nebudu objednávat nic a pojedu raději někam fuč.
A hlavně nebudu rezervovat místa zbytečně.
To uzná každý a každý, kdo někdy něco organizoval a se zlou se potázal mi to jistě potvrdí.
Takže promysli to, ať je jasno. Zrušit se to dá vždycky.:)

Dorazím,kdo bude chtít opět něco odemě tak aď ještě napíše.Trať,videa,něco mohu vzít.Jinak přibilo video Plzen-Klatovy-Železna Ruda Alžbětín.Lukáš

Strašně nerad oznamuju, že nepřijedu. Strejda má oslavu 80. narozenin a sejde se celá rodina a prostě zase strašná prasárna :-D tak Vám tam posílám alespoň jednu písničku:

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7CtZbYcZm2U[/video]

P. S. Pájo doufám že ty aspoň přijedeš
P.S.2: A Pepiku ty koukej dorazit s notebookem. Potřebuju od tebe poradit ohledně aktivity :)

AHOJ lidi, dnes mě bylo oznámeno že na ten víkend máme pozvání na svatbu bratránka takže bohužel, nedorazím. Pěkně si to tam užijte.

Tak alespoň, že to konečně krystalizuje a vypadá to na komornější obsazení, což nevadí.
Stoly tam veliké stejně nejsou.:D
Takže uzávěrka přihlášených je definitivně avizovaného 9.září o půlnoci.

Díky.

PS: Nezapomeňte si prachy.:D

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
bohužel (nebo bohudík) září je plné nostalgických jízd a jiných akcí, z nichž hned 2 jsou v tomto termínu. Rád bych se taky jednou podobné akce zúčastnil. Takže se omlouvám a doufám, že se uskuteční nějaká setkání taky v období listopad - začátek dubna.

Tak kdo má zajem tak máme já a midrafon sraz na nadrazi v praze-vršovicích na 1 nastupisti sraz v 11:31 takže kdo nechce hledat po praze hospodu tak tam muze na nas pockat a muzeme jít hromadne do hospody :D

Anketa byla ukončena s výsledkem, jaký vidí všichni.
Přihlášeni na sobotní slezinu jsou: alcapone, KimiR, Pavlík, liadem, Pepa z Nuslí, trucker1245 a Midrafon.
Pro tyto rezervuji místa na sobotu + 2 náhradní.

Sobota 15.9.2012 od 12 hodin, restaurant Kašpar. Sraz popř. v 11.30 hod na 1.nást. stanice Praha-Vršovice.

Back
Nahoře