Vraky lokomotiv a vagónů

Chlapi zdravím, určitě jsem nechtěl rozvířit diskuzi, kdo co udělal nebo neudělal pro MSTS. Na obranu Mirana musím říct, že toho opravdu zmákl hodně a určitě jsem se necítil jeho odpovědí nijak dotčen. :D U mě je ten problém, že toho zatím moc kolem MSTS neumím, vlastně laboruju i s PC, k práci na PC mě přivedl právě tento simulátor, takže mám hodně co se učit. :D Jinak mi jde o to, že když jezdím vlakem, tak těch odstavených vozů potkávám na trati hafo a v tvorbě aktivit mi chybí, právě nejaké vyřazené vozy typu rybáky, bai atd. Chci jen to, aby aktivity byly pestřejší a věrohodnější. S pozdravem a MSTS zdar. :D Dan

Mirane, zdravim, urcite jste pro MSTS odvedl kus prace, nebyt vas, tak nejsou zabotlamy a jine skiny viz vase internetove stranky. Za cos vam moc tleskam jinak ja jsem pro MSTS udelal asi tolik, ze jsem vyrobil svou aktivitu ale jelikoz mam ted novou praci, tak nemam cas na vyrobu novych aktivit, protoze jsem po praci strasne unaveny, ale jednu mam rozpracovanou a to Opava- Cesky Tesin. Co se tyce skinu a modelu, tak v teto veci jsem opravdu analfabet na druhou, a programovani mi nic nerika, a spise mam strach. :eek:

Modely a skiny sa neprogramujú, nikto z nás nepadol z neba učený, každý kto mal chuť a snahu niečím prispieť sa to naučil, a každý z nás má rodinu, zamestnanie a niektorí aj deti, takže keď chceš tak sa naučíš, keď budeš len meditovať tak potom nič.A pre zaujímavosť, sú tu ľudia, ktorí by mohli byť aj mne otcami a predsa sa naučili v msts tvoriť, takže keď sa to vedeli naučiť oni, tak pre Teba a aj iných by to nemal byť problém.

Skinování je asi ta nejjednodušší věc, kterou můžete v MSTS dělat. Například mě vadilo, že neexistují lokomotivy se kterými bych si rád zajezdil a tak jsem se ptal a četl co se jak dělá. Nakonec jsem na to přišel. Nejprve jsem tvořil v malování asi dva skiny a poté jsem přešel na adobe photoshop. Naučit se s ním dělat je celkem složité, ale jak se do toho člověk dostane, v životě by ho ani za nic nevyměnil a takové malování mu přijde jako velice směšný program.

Kdybyste se Čuřile přece jenom chtěl věnovat skinování, můžu Vám do začátku pomoci.

Není nad modelování, při skinvání se mušíš trefit přesně s texturou do modelu, zatímco pokud skinuješ svůj model, tak je to paráda, není nic lehčího

Přeji hezký večer.
Poněvač jak jsem zde kdysi psal chybělo mi v aktivitách na odstavných kolejích pár vozů jejihž sláva pominula, pustil jsem se do své prvotiny a vytvořil jsem skin vraku vozu ČSD Be, druhý skin stvořil Jiřík TK, ať není v zarostlých šturcech sám. Od Jiřího Poláka jsem dostal svolení a tak zanedlouho půjde toto minidílko ven. Děkuji moc Jiříkovi TK za vydatnou pomoc a samozřejně děkuji Jiřímu Polákovi za svolení ke zveřejnění.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img9.imageshack.us/img9/949/vrakyrybkdanajirka.jpg

S pozdravem Dan.

Pěkné Dane, to se hodí. Vícero vraků je v Jaroměři a určitě nám tam ty vraky budou chybět, takže je potřeba dělat více vraků...

Škoda, že už Trunda netvoří, náramně by se hodila nějaká ta náletová křoviska a kopřivy ... :)
Vzpomínám si taky, že u F. Havla býval model vraku brejlovce.

A u Duusa je môj skin vraku 770 a dokonca má aj originál autentickú kabínu ( v balíku cab 770 ).

Ahoj, no já toho brejlovce mám, dokonce jsem jej hojně využíval v aktivitách, stahoval jsem jej taky od Havla a pak byl u Pampalinyho, ale donwload už nefachá. Nemám tucha kdo je autor, jinak bych se pokusil vyjednat obnovení donwloadu.
Dan

Že by Dan pověsil aktivity na hřebík a začal skinovat :D:D:D:D

Takovou krásu si odstavné koleje snad ani nezaslouží :D

Mně se tahle Danova proměna velice zamlouvá :D :D :D
Dane, parádní skiny, určitě se to bude hodit, jen tak dál. Taky bych neměl lenošit.

Dane moc parádní skiny. Ještě zbývá vytvořit aktivitu, kdy povezeš kolonu vraků třebas do kovošrotu v Tlumačově :)

© Intouro napsal:
Tehdejší mládež se zřejmě neprojevovala, jako ta dnešní (sprejerství)
Ahoj, ten nadpis není fikce, kdysi na odstavném před Bohumínem stával šrot s tímto nadpisem, vymyslel jsem jen jméno "Jedlička", to původní už si nepamatuji a samozřejmě to nebylo psáno sprejem, ale barvou. :-)
© Intouro napsal:
Že by Dan pověsil aktivity na hřebík a začal skinovat :D:D:D:D
Takovou krásu si odstavné koleje snad ani nezaslouží :D
Aktivity jsem v žádném případě na hřebík nepověsil, jen mne štvalo, že nebylo co umístit na prázdné koleje a v dobách ČSD těch odstavených a pochátralých vozů člověk potkal hodně. Ještě by to chtělo nějaké parničky coby vatápěcí kotle, ale to už je nad mé síly :-)

S pozdravem Dan.

Zdravím,
ten Rybák s tím ostravským nápisem se mi moc líbí.
PS. nebudou vozy také jako statické objekty do tratí?
Teším se na další skiny.

Tom.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Tome. Na co statické objekty. Právě, že radši ať jsou jako vagóny klasické a aktivitář nechť prokáže um a vkus. ;) Jinak jsem moc rád, že se líbí a ještě jednou musím poděkovat Jiříkovi TK za spolupráci s přejmenováváním s sd a ace souborů. bez něj by nevyšel ani jeden kousek.
Dan

Back
Nahoře