Aktivity erikmir (Er)

Zdravím,
dnes nám vyšla aktualizácia s por. č. 22 a tak by som sa rád pustil do tvorby.

Chcem sa spýtať, ako prebieha posun vozov v Prahe. Predpokladám, že CD 371 odstúpi, ale neviem aký stroj naposunuje s ďalšími vozmi na súpravu z Berlína (či už s tými vozmi naposunuje Eso, alebo staničná záloha a Eso naposunuje až neskôr?)

Ak by na tom posunovalo to Eso - tak posun prebieha z odstavného ?

Kdy se pustíš do oprav předchozích aktivit, které jsou s aktualizací 22 nefunkční?

fúha, na to som nejak nepomyslel. Ale nebudem to odkladať, našťastie je len jedna - tak neskôr večer sa na to pozrem.

Jedna zimná nákladná aktivita v podobe Nex-u z Kútov do Bratislavy

83db1ba68f54e7b983a0e1b9ab849b6b.jpg

Naposled editoval moderátor:
Takové nebe s oblaky jsem v zimě ještě neviděl, každopádně preview shot dobrej, zítra v poledne je aktivita u mě na webu. ;)

Brat študuje prvý rok na polygrafii, tak som mu povedal nech sa s tým screenom trochu pohrá.
Vraj tam pleskol prvé nebo, ktoré mu vyhodil google :)

Aktivita vlaku NEx 41341 je právě publikována na mém WEBU

menší reparát na tento príspevok.

http://jpeg.cz/images/2012/12/15/XLVNn.jpg

Eriku kdy bude ke stažení??? Už se ho nemůžu dočkat, teď zrovna dělám sudýho Metropola z Bratislavy do Děčína.

Ahoj Erik

po dlhej dobe som oprášil MSTS a ako prvú aktivitu som si prešiel R 371 HOREHRONEC pre trať ŽSR 150. Aktivita sa mi páčila, je podarená. Navyše mám rád túto trať, takže aktivity pre ŽSR150 ma vždy potešia. Držím palce v ďalšej tvorbe

Peter

Pepa z Nuslí:
Už sa testuje, dneska opravím 1. časť, ale aj keby sa testeri nejako zvlášť ponáhlali, tak aj tak ešte budem čakať na vydanie nového cabu od Kevina pre 362.
Nech sa ti darí s Metropolom :)

petert:
Som rád, že sa aktivita páčila. Teraz dlhšie nebudem tvoriť pre trať 321 a viac sa zamerám na trate BP a ŽSR 150 (tam mám v pláne urobiť nejaký kratší osobák)

Ahoj, EN477 Metropol vynikající aktivita, jen jeden problém byl na příjezdu do Břeclavi (4. díl) a na odjezdu z Břeclavi (5. díl) kdy byla aktivita ukončena z důvodu překročení rychlosti. V obou případech návěst na 40, na rychloměru požadovaná rychlost a přesto byla aktivita ukončena s tím, že nebyla dodržena rychlost 30 km/h. Nesouvisí nějak s nastavením pro posun, kde je požadováno 30 km/h? Jinak jsem si to užil :D

Teším ma, že sa ti páčila.
K tej rýchlosti: neviem, či si mal priložené aj ZCP, no v ZCP je v stĺpci 2 uvedený symbol 3> ktorý znamená, citujem slovenské ZCP "jazda rýchlosťou, uvedenou v tejto značke číslicou, ktorá vyjadruje
desiatky km/h (napr. 3 = 30 km/h)" - čo v skratke znamená, že ak ideš do boku, tak musíš ísť 30 km/h. Ak ideš priamo, tak traťovou.
Ale neboj sa, nejsi prvý, ktorý mi za to "nadáva" :)

Pripravovaná aktivita Os 2019/2012 Push-Pull (Kúty - Bratislava hl.st. - Kúty)

0a544b5ef89b1af8711b18b14f7d4d9a.jpg

f1b494bf6a55b8ef5ec57c00fcd60e30.jpg

fd3584257b7684e711b15338583736ea.jpg

Zatiaľ je hotový Os 2019

Back
Nahoře