Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím,
dnes nám vyšla aktualizácia s por. č. 22 a tak by som sa rád pustil do tvorby.
Chcem sa spýtať, ako prebieha posun vozov v Prahe. Predpokladám, že CD 371 odstúpi, ale neviem aký stroj naposunuje s ďalšími vozmi na súpravu z Berlína (či už s tými vozmi naposunuje Eso, alebo staničná záloha a Eso naposunuje až neskôr?)
Ak by na tom posunovalo to Eso - tak posun prebieha z odstavného ?
po dlhej dobe som oprášil MSTS a ako prvú aktivitu som si prešiel R 371 HOREHRONEC pre trať ŽSR 150. Aktivita sa mi páčila, je podarená. Navyše mám rád túto trať, takže aktivity pre ŽSR150 ma vždy potešia. Držím palce v ďalšej tvorbe
Pepa z Nuslí:
Už sa testuje, dneska opravím 1. časť, ale aj keby sa testeri nejako zvlášť ponáhlali, tak aj tak ešte budem čakať na vydanie nového cabu od Kevina pre 362.
Nech sa ti darí s Metropolom
petert:
Som rád, že sa aktivita páčila. Teraz dlhšie nebudem tvoriť pre trať 321 a viac sa zamerám na trate BP a ŽSR 150 (tam mám v pláne urobiť nejaký kratší osobák)
Ahoj, EN477 Metropol vynikající aktivita, jen jeden problém byl na příjezdu do Břeclavi (4. díl) a na odjezdu z Břeclavi (5. díl) kdy byla aktivita ukončena z důvodu překročení rychlosti. V obou případech návěst na 40, na rychloměru požadovaná rychlost a přesto byla aktivita ukončena s tím, že nebyla dodržena rychlost 30 km/h. Nesouvisí nějak s nastavením pro posun, kde je požadováno 30 km/h? Jinak jsem si to užil
Teším ma, že sa ti páčila.
K tej rýchlosti: neviem, či si mal priložené aj ZCP, no v ZCP je v stĺpci 2 uvedený symbol 3> ktorý znamená, citujem slovenské ZCP "jazda rýchlosťou, uvedenou v tejto značke číslicou, ktorá vyjadruje
desiatky km/h (napr. 3 = 30 km/h)" - čo v skratke znamená, že ak ideš do boku, tak musíš ísť 30 km/h. Ak ideš priamo, tak traťovou.
Ale neboj sa, nejsi prvý, ktorý mi za to "nadáva"