Aktivity erikmir (Er)

Pripravovaná aktivita EC 271 Petrov

Zhodou náhod pripravuje rovnakú aktivitu aj kolega aktivitár 754 067. Aby to nebolo to isté, tak som sa rozhodol použiť HDV 350-001 v pôvodnom červeno-bielom nátere.

Hneď zo začiatku Vás čaká väčšia mimoriadnosť, vďaka ktorej budete chvíľu meškať. Aktivita bude pre trať BP, dĺžka asi 1h 45min.

Príprava pred pristavením súpravy k 1. nástupišťu v Brne (OR)

89b56c117e5605cd2410c04ca2e34855.png

Súprava pristavená...

da53f5c5535a9fe09196b3aff016b54f.jpg

V Břeclavi vykrižujeme EC 378, na ktorej sa naspäť vracia České eso

1b5b83da6318edbb06df66a72afba7f3.jpg

Na Červenom moste

3b605c05baa184c482ecb81553a8e846.jpg

Zastávka Bratislava - Vinohrady

dbea99f67c0d5530fca9a602de01c165.jpg

Naposled editoval moderátor:
Pripravovaná aktivita Os 8803 pre trať ŽSR 191-193

Krátka oddychová aktivita v podaní osobného vlaku z Košíc do Slovenského Nového Mesta v trvaní asi 1h.

(Screeny sú z ORTS)

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

Díky, ono testeri sa sťažovali, že nestíhali, tak som zrušil blok, ktorý bol tuším pri Hrušovanech. (Ale nepredpokladal som, že niekto príde pred trafficom :) )
Niekto s tou gorilou dokáže jazdiť jak so stíhačkou a druhý ju zase toľko netrápia, tak je potom trochu komplikované trafiť jazdné doby :) Preto som nechal v Breclave 5 min aby aj tí pomalší stíhali.

Není na závadu v těchto případech vypustit traffic o hodně dříve a nadefinovat delší dobu na wp.

erikmir napsal:
Díky, ono testeri sa sťažovali, že nestíhali, tak som zrušil blok, ktorý bol tuším pri Hrušovanech. (Ale nepredpokladal som, že niekto príde pred trafficom :) )
Niekto s tou gorilou dokáže jazdiť jak so stíhačkou a druhý ju zase toľko netrápia, tak je potom trochu komplikované trafiť jazdné doby :) Preto som nechal v Breclave 5 min aby aj tí pomalší stíhali.

I já se připojuji k pochvale.
Skvělá aktivita, zajímavý nápad a nádherný poježděníčko.
Díky.

Šnek napsal:
Každý jezdí jinak, to je jako v reálu.:)

No a právě proto má traffic startovat v dostatečném náskoku a být na wp připoután tak dlouho, aby i ten největší rychlík nic nezaznamenal, na druhou stranu je pravda, že stát se to může. :cool:

Ja som jaksi počítal s tým, že nikto nebude rýchlejší ako ja, lebo jazdím cez xpadder, takže môžem skákať z 27. na nulu a naopak + rýchle krokovanie :)
Hold som sa mýlil, nabudúce dám radšej už aj tú rezervu, ako píše Poison.

To, že sjedeš z 27 na 0 a naopak jedním krokem neznamená, že pojedeš rychleji než ostatní.

Rýchlejšie nepôjdem, ale dostanem sa na určítý stupeň oveľa rýchlejšie, než to tam na klávesnici naťukáš tak stratíš určitú rýchlosť. Ale zas máš pravdu, až taký veľký rozdiel tam nebude.

erikmir napsal:
Pepan z Bíliny napsal:
I já se připojuji k pochvale.
Skvělá aktivita, zajímavý nápad a nádherný poježděníčko.
Díky.

Ďakujem, som rád že sa páčila.

Mám ještě drobnou poznámku.
Protijedoucí vlaky jsem v pohodě stíhal až do Bratislavy ale v Břeclavi jsem nedostal hlášku o rozpojení vlaku a tak jsem celej ten cirkus na kolečkách odtáhl až do Bratislavy. A ať se staraj.
Já jsem si to užil. Ještě jednou díky.

:) no tak to z teba museli mať v Bratislave radosť. O cestujúcich vo vozňoch na Viedeň ani nehovorím.
V BV bola pozičná hláška o rozpojení, takže si ju asi netrafil. Asi urobím menšiu opravu a s najnovšou aktualizáciou trate to pošlem poisonovi.

erikmir napsal:
:) no tak to z teba museli mať v Bratislave radosť. O cestujúcich vo vozňoch na Viedeň ani nehovorím.
V BV bola pozičná hláška o rozpojení, takže si ju asi netrafil. Asi urobím menšiu opravu a s najnovšou aktualizáciou trate to pošlem poisonovi.

Vídeňáci měli ode mne vejlet zadarmo. Na Slovensku je taky hezky a z Blavy se dá taky cestovat do Vídně. Nic nepředělávej, byla to samozřejmě moje chyba. Vždyť hláška o rozpojování byla už v Brně.

Back
Nahoře