Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tak jsem byl v Břeclavi nějak dřív, takže mi traffic teprve nabíhal, jinak dobrá práce a zajímavý nápad.poison napsal:Aktivita EC 271 Petrov byla právě publikována na známém místě
erikmir napsal:Díky, ono testeri sa sťažovali, že nestíhali, tak som zrušil blok, ktorý bol tuším pri Hrušovanech. (Ale nepredpokladal som, že niekto príde pred trafficom)
Niekto s tou gorilou dokáže jazdiť jak so stíhačkou a druhý ju zase toľko netrápia, tak je potom trochu komplikované trafiť jazdné dobyPreto som nechal v Breclave 5 min aby aj tí pomalší stíhali.
Každý jezdí jinak, to je jako v reálu.poison napsal:Není na závadu v těchto případech vypustit traffic o hodně dříve a nadefinovat delší dobu na wp.
Šnek napsal:Každý jezdí jinak, to je jako v reálu.![]()
Pepan z Bíliny napsal:I já se připojuji k pochvale.
Skvělá aktivita, zajímavý nápad a nádherný poježděníčko.
Díky.
erikmir napsal:Pepan z Bíliny napsal:I já se připojuji k pochvale.
Skvělá aktivita, zajímavý nápad a nádherný poježděníčko.
Díky.
Ďakujem, som rád že sa páčila.
Tak to si ale hodně dlouho počkášerikmir napsal:s najnovšou aktualizáciou trate to pošlem poisonovi.
erikmir napsal:no tak to z teba museli mať v Bratislave radosť. O cestujúcich vo vozňoch na Viedeň ani nehovorím.
V BV bola pozičná hláška o rozpojení, takže si ju asi netrafil. Asi urobím menšiu opravu a s najnovšou aktualizáciou trate to pošlem poisonovi.