Zdravím Vás. Neviem či touto mojou otázkou niekoho nenahnevám, alebo či sa niekto nebude cítiť ukrivdený, že chcem zneužívať prácu iných, alebo nebodaj, či to niekto nebude brať ako porušenie autorských práv, ale chcem povedať, že o toto mi naozaj nejde.
Po 3 rokoch by som sa chcel opäť vrátiť k MSTS a skúsiť porobiať aj nejaké tie aktivity, ale mám problém, že mi asi pred dvomi rokmi kľakol HDD a vtedy som prišiel o všetky veci ohľadne MSTS a teraz mám iba originál inštalačné CD MSTS a asi 4 roky staré oficiálne kúpené DVD tratí BP a 321.
Problém je, že ak by som teraz chel dať všetko dokopy, tak ako som to mal pred 3 rokmi (aby som mohol robiť aktivity), tak by mi to trvalo možno aj pol roka (čo je pri pracovných povinnostiach a 4 mesačnom synovi nemožné), nehovoriac o tom, že aktualizovať trať BP z DVD ktoré mám už je nemožné, pretože takto staré aktualizácie sa už na stránke snáď ani nenachádzajú (ak sa nemýlim).
Chcel by som sa preto spýtať, či by sa nenašiel niekto, kto má MSTS v udržiavanom stave (aktualizácie trainsetu a tratí) a má trainset v pôvodnom značení (aby sa dal použiť do aktivít) a bol by ochotný mi prípadnú zložku MSTS zaslať poštou. Samozrejme náklady s tým spojené uhradím. Ide mi iba o verejne dostupné veci (samozrejme sa preukážem tým, že mám trate BP a 321 zakúpené) aby to nevyzeralo, že chem mať tieto trate od niekoho na čierno. Ak by to prípadným autorom tratí či vozidiel vadilo, že chcem od niekoho zložku MSTS (lebo sa to dá brať aj ako porušenie autorských práv), tak mi prosím napíšte správu a ja celý tento príspevok zmažem. Nechcem robiť zbytočné rozbroje (to si radšej naozaj budem pomaličky dávať MSTS dokopy a zakúpim si nové verzie tratí). NO ak by sa našiel nitko ochotný, kto by mi bol ochotný pomôcť, alebo na druhej strane niekto, komu by to vadilo, tak mi napíšte prosím správu. Ďakujem za pochopenie.