Najde se někdo?

Delay

Signalista
Zdravím som na prázdninách v Ostrave nájde sa prosím niekto na fotenie železnice?
Ďakujem :) nechce sa mi len sedieť doma :)

To je jedno :) Len niekde v Ostrave možno niekde na okolí. Tú Ostravu povecme napríklad Svinov , Hl. nádraži. a podobne alebo navrhni.

Ve Svinově moc nefotím - tam je to o hubu. Velká traťová rychlost a neustále tam je někdo od dráhy. Já už fotím jen na Polanecké spojce. Můžem se někdy domluvit na hlavní nádr. Tam je alespoň nějaký provoz.

Okej samozrejme viac poriešime cez SZ som v Ostrave na týždeň tak kľudne môžeme niekam vyraziť :)

Zdravím Vás. Neviem či touto mojou otázkou niekoho nenahnevám, alebo či sa niekto nebude cítiť ukrivdený, že chcem zneužívať prácu iných, alebo nebodaj, či to niekto nebude brať ako porušenie autorských práv, ale chcem povedať, že o toto mi naozaj nejde.

Po 3 rokoch by som sa chcel opäť vrátiť k MSTS a skúsiť porobiať aj nejaké tie aktivity, ale mám problém, že mi asi pred dvomi rokmi kľakol HDD a vtedy som prišiel o všetky veci ohľadne MSTS a teraz mám iba originál inštalačné CD MSTS a asi 4 roky staré oficiálne kúpené DVD tratí BP a 321.

Problém je, že ak by som teraz chel dať všetko dokopy, tak ako som to mal pred 3 rokmi (aby som mohol robiť aktivity), tak by mi to trvalo možno aj pol roka (čo je pri pracovných povinnostiach a 4 mesačnom synovi nemožné), nehovoriac o tom, že aktualizovať trať BP z DVD ktoré mám už je nemožné, pretože takto staré aktualizácie sa už na stránke snáď ani nenachádzajú (ak sa nemýlim).

Chcel by som sa preto spýtať, či by sa nenašiel niekto, kto má MSTS v udržiavanom stave (aktualizácie trainsetu a tratí) a má trainset v pôvodnom značení (aby sa dal použiť do aktivít) a bol by ochotný mi prípadnú zložku MSTS zaslať poštou. Samozrejme náklady s tým spojené uhradím. Ide mi iba o verejne dostupné veci (samozrejme sa preukážem tým, že mám trate BP a 321 zakúpené) aby to nevyzeralo, že chem mať tieto trate od niekoho na čierno. Ak by to prípadným autorom tratí či vozidiel vadilo, že chcem od niekoho zložku MSTS (lebo sa to dá brať aj ako porušenie autorských práv), tak mi prosím napíšte správu a ja celý tento príspevok zmažem. Nechcem robiť zbytočné rozbroje (to si radšej naozaj budem pomaličky dávať MSTS dokopy a zakúpim si nové verzie tratí). NO ak by sa našiel nitko ochotný, kto by mi bol ochotný pomôcť, alebo na druhej strane niekto, komu by to vadilo, tak mi napíšte prosím správu. Ďakujem za pochopenie.

Ivan.ps napsal:
Zdravím Vás. Neviem či touto mojou otázkou ....

Uplně stejný problém jsem nechtěl řešit ,tak sem si to začal dávat dohromady sám a po čtrnácti dnech mám většinu (Nového) trainsetu stáhnutou a zálohovanou.A tratě aktualizovat ze starých DVD či dokonce CD nemá smysl ,takže záleží na Tobě a tvůrcích tratí zda Ti výjdou vstříc.

Co ohledně trainsetu jen doplním ,že by to chtělo jednoznačnou dohodu modelářů (tak aby se do té doby vydaný model nedal stáhnout zpět z trainsetu) a vydat nějaké to kompletní či ucelé depo na DVD...
...samozřejmě free a maximálně poplatek za nosič a poštu ;)

Zdravím,
"nájde sa niekto",kdo vlastní skener a časopisy "Praktická elektronika" ( http://aradio.cz/ ) čísla 6/12 , 7/12 , 8/12 , 9/12 ? :rolleyes:

David

Zdravím, nájde sa niekto kto ma čas 2 alebo 3 .1 . 2013 a je z blízkosti Breclavi? :) Potrebujem ísť vybaviť IN-KArtu a spojiť to s fotením. Ak by niekto sa predsa len našiel tak SZ :) Vdaka

Zdravim pani, tento vikend moje kroky smerujú do Usti nad Labem. Niekto na fotovačku? Popripade msts :-)

Nájde sa niekto,
kdo přichází v rámci svého zaměstnání do styku se systémem VZ MIREL a nastavováním průměru kol dvojkolí v jeho softwaru ?

David

Som tu do soboty nedeli maximálne :) čiže to je jedno ak hej zanechajte mi SZ s tel číslom. Ja sa vam ozvem

Zdravím,
nenašel by se někdo, kdo má v archivu snímky kontejnerů Innofreight ? Fotil jsem je asi dva či tři roky tomu, ale nějak se mi je v archivu nedaří najít. :rolleyes: 

Předem děkuji za případnou pomoc.

David

davca@iol.cz

Zdravím,
našel by se někdo, kdo by byl ochoten zvěčnit že všech možných úhlů pohledu stanoviště a především pulty strojů ČD/ČDC/ŽSSK řady 750 ? Jde také o detaily "měřáků", ovl. prvků na pultech, jejich piktogramy apod. Vím, že lokomotiv této řady docela rychle ubývá, ale kdyby náhodou ... .

Děkuji za případnou pomoc.

David

davca@iol.cz

Back
Nahoře