Aktivity Vitas

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vitas
  • Datum začátku Datum začátku

Vitas

Pokladník
Vytvořil jsem mojí 1. pořádnou aktivitu. Neumim dělat webovky takže ji klidně zájemcům pošlu přes e-mail. (vyhor@seznam.cz). Asi na konci prázdnin vyjde. Jedná se o Os 5025 Pardubice - Čes. Třebová. Aktualizace BP78-Trainset 4. Klidně se tady ptejte nebo se mně ptejte na mail.

Naposled editoval moderátor:
Vitas napsal:
Neumim dělat webovky takže ji klidně zájemcům pošlu
A proč nepožádáš někoho o umístění k němu na web , kde by ti dal prostor?Takových lidí tu je hafo ...

[/quote]A proč nepožádáš někoho o umístění k němu na web , kde by ti dal prostor?Takových lidí tu je hafo ...[/quote]
Mno... Už sem se domluvil s Blackwolfem že mě to dá na jeho stránky, ale vám taky děkuju za nabídku. :wink:

Po domluvě s Blackwolfem bude aktivita na stáhnutí na jeho stránkách. V Pátek mu ji pošlu. (Děkuju Blackwolf)

Zdravím. Tak som si dnes prešiel tvoju aktivitu. Na to, že je to prvá aktivita, je to úplne v pohode. Pohodová aktivita osobáku s miernym meškaním. To meškanie sa dalo ale bez väčších problémov striasť, takže som sa nejak extrémne nespotil.

Jediná výhrada ktorú mám je nedostatok trafficu. Stanice sú takmer prázdne a s tým by si mohol ešte niečo urobiť keby si mal chuť. Ale inak super oddychovka. Len tak ďalej.

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Tak som si dnes prešiel tvoju aktivitu. Na to, že je to prvá aktivita, je to úplne v pohode. Pohodová aktivita osobáku s miernym meškaním. To meškanie sa dalo ale bez väčších problémov striasť, takže som sa nejak extrémne nespotil.

Jediná výhrada ktorú mám je nedostatok trafficu. Stanice sú takmer prázdne a s tým by si mohol ešte niečo urobiť keby si mal chuť. Ale inak super oddychovka. Len tak ďalej.

Děkuju, teď dělám Rn do Brna z Čes. Třebové, tak tam toho trafficu dám trochu víc.

Vitas napsal:
Tak jsem se rozhodl udělat mé aktivity jako sérii. Neznamená to, že když jednu nepojedete nemůžete jet druhou, ale začíná se tam kde poslení skončila a navazují i časově. Teď dělám Pn 65108 z ČT do Brna, pak R do Prahy z Brna pak Praha - Pardubice a zpět jako Os a pak jedna specialita. Řeknu vám jen, že se jede Hurvínkem z opravy v Praze až do Břeclavi. Snad tam bude i pár zápletek.

A prosim vas, Hurvinek je co ? Prezdivka pro elektrickou ci motorovou lokomotivu ? :idea: :eek:

Čuřil napsal:
Vitas napsal:
Tak jsem se rozhodl udělat mé aktivity jako sérii. Neznamená to, že když jednu nepojedete nemůžete jet druhou, ale začíná se tam kde poslení skončila a navazují i časově. Teď dělám Pn 65108 z ČT do Brna, pak R do Prahy z Brna pak Praha - Pardubice a zpět jako Os a pak jedna specialita. Řeknu vám jen, že se jede Hurvínkem z opravy v Praze až do Břeclavi. Snad tam bude i pár zápletek.

A prosim vas, Hurvinek je co ? Prezdivka pro elektrickou ci motorovou lokomotivu ? :idea: :eek:
Je to M131

Matýsek napsal:
Čuřil napsal:
Vitas napsal:

Je to M131

Taková historická loko teď jezdí Lednice-Břeclav.

Petr Novák napsal:
ad Vitas- je snad rozdíl mezi loko a motorovým vozem,nemyslíš? Hurvajz je motorový vůz.:wink:

:eek: Asi sem přemejšlel nad kravinama. :)

Zdravim, hledám někoho kdo by byl schopný vyzkoušet mé 2 aktivity. Případný dobrovolník nechť se mi přihlásí soukromou zprávou nebo na e-mail vyhor@seznam.cz. Děkuju, jedná se o Pn 68105 Česká Třebová - Brno a R976 Brno - Hradec Králové.

tak prešiel som aktivitu Pn68105 povedzmi ako možeš stretnut na stiedavej napetovej sustave lokomotivu jednosmernu minule sa tu jeden kolega dušoval že na osobnom vlaku bol ustecky peršing tak to by som ešte ospravedlnil ale toto už bola silná káva

Co to bylo za vlak? Kde jsi ho potkal? S tim osobákem... v TBP neni žádnej Peršing z DKV Č. Třebová tak jsme tam musel dát Usteckýho.

Back
Nahoře