jak na širokoúhlé zobrazení

Mirekcz

Začátečník
Ahoj. Mám Windows 7 a ATI mobility radeon hd5650, ale nemůžu v MSTS nastavit rozlišení 1600x900. Jak na to? Pročetl jsem snad všechny návody, ale mám asi jinou verzi catalystu. Díky

Mirekcz napsal:
Ahoj. Mám Windows 7 a ATI mobility radeon hd5650, ale nemůžu v MSTS nastavit rozlišení 1600x900. Jak na to? Pročetl jsem snad všechny návody, ale mám asi jinou verzi catalystu. Díky

Čítal si velice zle. Skús FAQ alebo aj jeden z mojich posledných príspevkov a odpovieš si sám.

Tax napsal:
Mirekcz napsal:

Čítal si velice zle. Skús FAQ alebo aj jeden z mojich posledných príspevkov a odpovieš si sám.

Četl jsem to, ale psal jsem že mam jiny caralyst, takže to tam nemůžu nastavit. Prosim pomoc.

V MSTS není jiná možnost nastavení rozlišení nežli ty které nabízí. A mezi nimi nic takového jako 1600x900 není. Takže musíš použít některé menší, asi 1024*768 a nastavit v ovladači zobrazení černé pruhy po stranách nebo MSTS hrát v okně. Vše ostatní viz odpověď od Taxe.

Miran napsal:
V MSTS není jiná možnost nastavení rozlišení nežli ty které nabízí. A mezi nimi mic takového jako 1600x900 není. Talže musíš použít některé menší, asi 1024*768 a nastavit v ovladači zobrazení černé pruhy po stranách nebo MSTS hrát v okně.

Děkuji za odpověd, ale nesouhlasím s tebou. Msts jsem mel nainstalovane asi před půlrokem a šlo mi to nastavit, ale nevím uz jak.

Tak to si asi budeš muset velice rychle vzpomenout. Nikdo z nás u toho nebyl....

Naposled editoval moderátor:
Mirekcz napsal:
Miran napsal:
V MSTS není jiná možnost nastavení rozlišení nežli ty které nabízí. A mezi nimi mic takového jako 1600x900 není. Talže musíš použít některé menší, asi 1024*768 a nastavit v ovladači zobrazení černé pruhy po stranách nebo MSTS hrát v okně.

Děkuji za odpověd, ale nesouhlasím s tebou. Msts jsem mel nainstalovane asi před půlrokem a šlo mi to nastavit, ale nevím uz jak.

Máš pravdu, ale obraz bude deformovaný, tzn. kruh bude vajce.

www.sdilej.eu
[/URL][/img]

tady je muj catalyst. Nevím co mám už dělat, podle návodů nefunguje.

Ahoj, v tomto mám stejný problém - stejný CCC, akorát grafárnu o třídu výš (Radeonka HD 6650M) Už jsem si s tím zvykl jezdit, ale je to škoda. Nicméně jak to tady sleduju, tak se do toho znova pustím a zkusím to nějak vymyslet - pomohlo by to více lidem :)

Jo, ovladač jsem stahoval přímo na stránkách Nvidia... předpokládám, že je to ten nejnovější

Hynďa: máš noťas nebo stolní PC. Pokud stolní PC, tak jakým kabelem máš zapojen monitor? Analogovým nebo digitálním? D-SUB nebo DVI nebo HDMI?

Hynďa napsal:
Mám notebook Asus N53S, Windows 7, GK Nvidia Geforce GT 540M.

Kdybych měl stolní PC tak bych třeba zkusil nastavení monitoru ale na ntb fakt nevim co s tím. Respektive už mě nenapadá, kde by se to dalo nastavit. Díky moc

Ja mám noťas s GTX570M a mám to ako na tom screene čo som sem dal.Najnovšia verzia ovládača je 301.42,máš takú?

Back
Nahoře