Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirekcz napsal:Ahoj. Mám Windows 7 a ATI mobility radeon hd5650, ale nemůžu v MSTS nastavit rozlišení 1600x900. Jak na to? Pročetl jsem snad všechny návody, ale mám asi jinou verzi catalystu. Díky
Tax napsal:Mirekcz napsal:Ahoj. Mám Windows 7 a ATI mobility radeon hd5650, ale nemůžu v MSTS nastavit rozlišení 1600x900. Jak na to? Pročetl jsem snad všechny návody, ale mám asi jinou verzi catalystu. Díky
Čítal si velice zle. Skús FAQ alebo aj jeden z mojich posledných príspevkov a odpovieš si sám.
Miran napsal:V MSTS není jiná možnost nastavení rozlišení nežli ty které nabízí. A mezi nimi mic takového jako 1600x900 není. Talže musíš použít některé menší, asi 1024*768 a nastavit v ovladači zobrazení černé pruhy po stranách nebo MSTS hrát v okně.
Mirekcz napsal:Miran napsal:V MSTS není jiná možnost nastavení rozlišení nežli ty které nabízí. A mezi nimi mic takového jako 1600x900 není. Talže musíš použít některé menší, asi 1024*768 a nastavit v ovladači zobrazení černé pruhy po stranách nebo MSTS hrát v okně.
Děkuji za odpověd, ale nesouhlasím s tebou. Msts jsem mel nainstalovane asi před půlrokem a šlo mi to nastavit, ale nevím uz jak.
Hynďa napsal:Mám notebook Asus N53S, Windows 7, GK Nvidia Geforce GT 540M.