Aktivity ofso

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ofso
  • Datum začátku Datum začátku

ofso

Začátečník
Zdravím všechny fandy MSTS.
Jsem nováčkem na fóru, ale již 4.týdnem tvořím aktivitu SC 511 Pendolino se skutečnou soupravou 680 a podle GVD 2011/2012. Aktivita se odehrává ve všední den s odjezdem z Prahy, jelikož SC 511 jede v sobotu z Františkových Lázní.
S aktivitout to je na dobré cestě. Je musím dodělat pár věcí a otestovat. Předpokládaný termín vydání je půlka listopadu.
Bohužel jako začátečník nemám žádné testery a tak testuji sám.
Prosím lidičky, kdyby jste měl někdo chuť mi dělat testera o zaslání SZ, mailu nebo na ICQ, předem děkuji.

Zdravím všechny. Aktivita je ve fázi testování a na mých stránkách "ofso-msts.webnode.cz" je pár screenů.

dravím všechny návštěvníky, malé zdržení bude s SC 511 Pendolino. Při testech se našli né malé chyby a tak to opravuji. Jelikož momentálně není moc času, tak se to táhne. Nedokáži říci, kdy přesně aktivita vyjde. Děkuji moc za pochopení

Vážení příznivci, dnes jsem konečně, po dlouhé době udělal opravy po testech aktivity. Zatím mám opravený osobní provoz, ale do pátku bude i nákladní. Cony jsou na něj udělány. Pošlu to na testy a uvidí se, jak to dopadne.

A je to tu. Aktivita SC 511 "Pendolino" vydána. Stáhnout jí můžete na http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/aktivity-ofso/sc-511-pendolino/.
Přeji všem krásnou jízdu vlakemSC Pendolino z Prahy do Bohumína.

Tak lidi, začal jsem asi před měsíce tvořit aktivitu na přaní z webu "www.midrafon-msts.webnode.cz", spojil jsem se s kamarády. Jde o reálnou aktivitu podle GVD 2008/2009 podle přání "bastarda". Jsem ve 3/4 a počítám, že příští víkend bude moci jít na test.

R 470 "Amicus"

Aktivita je hotová a už stačí jen udělat test. Projíždím, ale z důvodu svátků jsem odjel za rodiči na Moravu a pokračovat budu od 5.1.2013, kdy se vracím do Prahy.

R 470 "Amicus" a testeři

Aktivita je kompletně dokončená, ale čeká na otestování. Tímto bych chtěl poprosit, jestli by se nenašel nějaký tester. Nešlo by o testování je této aktivity, ale i o testovaní mých budoucích aktivit. Teď právě dělám rychlík 706 "Galán".

Děkuji moc, hlaste se buď přes SZ,mail nebo ICQ.

Aktivity ofso - testeři

Zdravím všechny,
Hledám nové testery mých aktivit. Všem, kteří chtějí testovat mé aktivity předem děkuji.
Své nabídky můžete psát formou ICQ, SZ nebo emailu.

S pozdravem Ofso

R 470 "Amicus"

Važení přátelé MSTS,
Dnes byla konečně vypuštěna aktivita R 470 "Amiscus" na přání Bastarda na webu http://midrafon-msts.webnode.cz/. Můžete stahovat z tohoto odkazu: http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/aktivity-ofso/r-470-amicus/.
Přeji příjemnou zábavu Ofso

R 706 Galán

S radostí mohu oznámit, že jsem dnes dokončil aktivitu R 706 Galán, která byla na přání vytvořená z webu http://midrafon-msts.webnode.cz pro uživatele Martas. V nejbližší době bude aktivita puštěná na testy a následně na již zmíněném webu zveřejněna.

Zdravím!
Rád bych věděl, jestli se dá ještě v této době (akt. 22-23) úspěšně projet aktivita SC511 Pendolino. Problém je dán hláškou ohledně přidávání / odebírání tras ve stanici Libeň, např. servisy ... _nákl_ stoj_lib_ bezloko4 a nákl_stoj_lib_loko3. Simulace po předchozí hlášce padá a to krátce po výjezdu ze žižkovského tunelu před estakádou směr Vysočany, Holešovice. Po kontrole v AE se trasy i soupravy zdají být v pořádku. Mě osobně se moc nelíbí diakritika v názvech servisů, tras a souprav: Nákl... A je jich tam takto pojmenovaných servisů vícero.
Možná je to jen nějaký můj předsudek...
Díky za inspirativní odpověď.
;) :oops: :)

Naposled editoval moderátor:
Venny: Jedná se o hlášku podobnou selhalo vytvoření sms objektu, řešení je také stejné - před oním místem zkrátka uložit, vypnou/zapnout celé msts a load. ;) Tedy alespoň mě to tak funguje u jiných aktivit.

Venny napsal:
Zdravím!
Rád bych věděl, jestli se dá ještě v této době (akt. 22-23) úspěšně projet aktivita SC511 Pendolino. Problém je dán hláškou ohledně přidávání / odebírání tras ve stanici Libeň, např. servisy ... _nákl_ stoj_lib_ bezloko4 a nákl_stoj_lib_loko3. Simulace po předchozí hlášce padá a to krátce po výjezdu ze žižkovského tunelu před estakádou směr Vysočany, Holešovice. Po kontrole v AE se trasy i soupravy zdají být v pořádku. Mě osobně se moc nelíbí diakritika v názvech servisů, tras a souprav: Nákl... A je jich tam takto pojmenovaných servisů vícero.
Možná je to jen nějaký můj předsudek...
Díky za inspirativní odpověď.
;) :oops: :)

Venny: SC 511, je teď uděláná na aktualizaci 22. Bohužel se teď zabývám R 706 a na aktualizaci 23 se dostanu tak v úterý nebo středu. Diakritika tomu nevadí, nikdo s tím neměl problémy a jak píše Lukas Matura, musí se to před Libní ukládat, ta je na to hodně háklivá a je náročná, většině uživatelů to tam padá i mě. Jak to bude na 23, dám vědět.

Naposled editoval moderátor:
ofso napsal:
Venny napsal:
Díky Lukášovi i Ofsovi za odpověď. Zkusíme, uvidíme...;)

Nemas za co, jinak dnes se na webu midrafon-msts.webnode.cz objevy Amicus a SC 511 v akt.23

Díky za upozornění, určitě se podívám... ;)
Pokud Ti to nějakým způsobem pomůže (třeba jen úsporou trochy času), tak oznamuji, že SC 511 je plně kompatibilní i s aktualizací 23. Kritický bod nadále zůstává: průjezd hlavňák - Libeň. Asi na třetí pokus se mi to povedlo projet (uloženo na "sjezdu" s vítkovského tunelu), přičemž zasáhla i vyšší moc v podobě aktualizace virové databáze, která se začala provádět samozřejmě při průjezdu tímto úsekem.
Děkuji za jednoduchou, příjemnou aktivitu, která za Libní už skutečně jen pomáhala relaxovat. :D :D ;) :twisted:

Venny napsal:
ofso napsal:
Venny napsal:
Díky Lukášovi i Ofsovi za odpověď. Zkusíme, uvidíme...;)

Nemas za co, jinak dnes se na webu midrafon-msts.webnode.cz objevy Amicus a SC 511 v akt.23

Díky za upozornění, určitě se podívám... ;)
Pokud Ti to nějakým způsobem pomůže (třeba jen úsporou trochy času), tak oznamuji, že SC 511 je plně kompatibilní i s aktualizací 23. Kritický bod nadále zůstává: průjezd hlavňák - Libeň. Asi na třetí pokus se mi to povedlo projet (uloženo na "sjezdu" s vítkovského tunelu), přičemž zasáhla i vyšší moc v podobě aktualizace virové databáze, která se začala provádět samozřejmě při průjezdu tímto úsekem.
Děkuji za jednoduchou, příjemnou aktivitu, která za Libní už skutečně jen pomáhala relaxovat. :D :D ;) :twisted:

Tak to ti rekne každý, ze hlavak a Liben jsou v trati 321 nejhorší úseky. Jinak dekuji za pochvalu a urcite vyzkousej klidne R 470 Amicus a snad o vikendu vydam R 706 Galan podle GVD 2011/2012.

R 706 Galán

Zdravím všechny,
Z důvodu oprav se vydání aktivity trochu pozdrží. Bohužel, na opravy jsem se dostal až dnes a teď se to musí vše znovu projet. Děkuji za pochopení, vydání aktivity oznámím.

Ofso

R 706 Galán

Važení kolegové,
Dnešním dnem odesílám aktivitu R 706 Galán na testování.

Back
Nahoře