Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
talik napsal:U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]
talik napsal:U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]
Ahoj. Verzi tratě mám 23. Jak silný počítač mám tak to nevím. Já se v tom moc nevyznám. Bylo by to nadlouho to hledání. Jestli chceš tak se na jeho vlastnosti podívej na netu. Je to HP ProBook 4530sofso napsal:talik napsal:U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]
Ahoj,
Promin, ze pisi tak pozde, ale jsem ted hlavne vytizeny pracovne a na MSTS nemam cas. Jen takivy maly dotaz, jakou máš verzi aktualizace trate 321 a jak silny PC.
talik napsal:Ahoj. Verzi tratě mám 23. Jak silný počítač mám tak to nevím. Já se v tom moc nevyznám. Bylo by to nadlouho to hledání. Jestli chceš tak se na jeho vlastnosti podívej na netu. Je to HP ProBook 4530sofso napsal:talik napsal:U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]
Ahoj,
Promin, ze pisi tak pozde, ale jsem ted hlavne vytizeny pracovne a na MSTS nemam cas. Jen takivy maly dotaz, jakou máš verzi aktualizace trate 321 a jak silny PC.