Aktivity ofso

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ofso
  • Datum začátku Datum začátku
U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]

talik napsal:
U aktivity R 706 Galán se mi vždycky po několik načtených čárkách u načítání aktivity hra vypne. Všechno jsem kontroloval Con Builderem a žádnou chybu nenašel. Neví někdo kde je problém?[/align]

Zkus to projet Activity Converterem od Kebarka.

talik napsal:

Ahoj,
Promin, ze pisi tak pozde, ale jsem ted hlavne vytizeny pracovne a na MSTS nemam cas. Jen takivy maly dotaz, jakou máš verzi aktualizace trate 321 a jak silny PC.

ofso napsal:
talik napsal:

Ahoj,
Promin, ze pisi tak pozde, ale jsem ted hlavne vytizeny pracovne a na MSTS nemam cas. Jen takivy maly dotaz, jakou máš verzi aktualizace trate 321 a jak silny PC.
Ahoj. Verzi tratě mám 23. Jak silný počítač mám tak to nevím. Já se v tom moc nevyznám. Bylo by to nadlouho to hledání. Jestli chceš tak se na jeho vlastnosti podívej na netu. Je to HP ProBook 4530s

talik napsal:
ofso napsal:
talik napsal:

Ahoj,
Ahoj. Verzi tratě mám 23. Jak silný počítač mám tak to nevím. Já se v tom moc nevyznám. Bylo by to nadlouho to hledání. Jestli chceš tak se na jeho vlastnosti podívej na netu. Je to HP ProBook 4530s

Ahoj,
Tak jestli máš notebook, tak to je trochu problém. U jednoho známého to také dělá a nevím proč. Většina testů byla dělána na PC a na NB nevím, jak se to chová.

A je to tu, na webu http://midrafon-msts.webnode.cz/ si již můžete stáhnout mou novou aktivitu EC 177 - Slovenská strela.

Tak jsem se na EC 177 docela těšil, zatím jsem v Břeclavi a jediná zápletka byla v Třebový se zkouškou brzdy. Všude zelená ulice, takže není problém přijet i s 10minutovým náskokem. Trochu škoda nevyužít jízdu na blok, nebo nějaké mimořádné křižování ať se trochu hráčova jízda zbrzdí a je pestřejší.

Vážení příznivci mých aktivit,
Dnešním dnem Vám jako dárek byla uveřejněna aktivita SC 1411 . Doufám, že se Vám bude líbit, jedná se fiktivní aktivitu.

SC 1411

Verze: aktualizace 23
BIN: 1.8.0521
Vozidla mimo TBP: ano
Seznam vozidel: viz. Potřebná vozidla.txt
Řízené vozidlo: ČD 380
Délka aktivity: cca 4 hod.
Projížděný úsek: BOHUMÍN - OSTRAVA - OLOMOUC - PARDUBICE - PRAHA

Popis:
Je zimni ranni den a Vy nastupujete na smenu v Bohumine na loko CD 380.
Musite spojit soupravu, ktera jede jako SC 1411 z Bohumina do Prahy v 9:15.
A jelikoz je zima, tak Vam krasne bude celou cestu snezit.
Mozna Vas potka i nejaka ta MU nebo prekazka na trase, ale to se dozvite az po projeti.

Zde přidávám i odkaz:http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/aktivity-ofso/trat-321/

Podobne ako Šnek, aj ja som vyskúšal EC 177 a musím povedať že to bola dosť nudná aktivita. Keď už bol konečne náznak že sa začne niečo diať, už som sa tešil jak budem v ČT vyraďovať nejaký vozeň a ono nič. Keby mi nesfúklo VZ tak ani 160-tku nevyužijem. Jedine čo som išiel naplno bolo medzi Břeclavou a Kútami. Inak celkom nuda a väčšinu trate som išiel ctrl+shift+t
Nehovorím, že aktivita by mala byť ako akčný film, ale nejaké spestrenie ako píše Šnek by aktivite určite pridalo na zaujímavosti. Neverím, že by sa aj v skutočnosti na 400 kilometrovom úseku nič nestalo.

Back
Nahoře