Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vše podle desatera mám aktivita nenaběhne celá.Honza napsal:Máš MSTS včetně Binu správně nainstalovaný a nastavený? (viz desatero Zbyňka Šemory a další rady zde na fóru) Máš vše potřebné pro chod aktivit? (potřebná a správně nainstalovaná vozidla včetně zvuků a kabin, správně nainstalovaná trať) Spouštíš aktivity přes Trainstore? (u většiny aktivit je to potřeba) Padá jedna aktivita vždy na stejném místě, ve stejném čase nebo různě? Zkusil jsi si alespoň trošku najít nějaká řešení sám, nebo počítáš s tím, že vytáhneme křišťálové koule a z Tvého velice obecného dotazu Ti naservírujeme řešení?
Já to samé jsem dnes ráno našel v emailu. Večer se odpojuji, abych měl klid.kubasitta napsal:vše podle desatera mám aktivita nenaběhne celá.Honza napsal:Máš MSTS včetně Binu správně nainstalovaný a nastavený? (viz desatero Zbyňka Šemory a další rady zde na fóru) Máš vše potřebné pro chod aktivit? (potřebná a správně nainstalovaná vozidla včetně zvuků a kabin, správně nainstalovaná trať) Spouštíš aktivity přes Trainstore? (u většiny aktivit je to potřeba) Padá jedna aktivita vždy na stejném místě, ve stejném čase nebo různě? Zkusil jsi si alespoň trošku najít nějaká řešení sám, nebo počítáš s tím, že vytáhneme křišťálové koule a z Tvého velice obecného dotazu Ti naservírujeme řešení?
spadne při načítaní uživatelského rozhraní. Přes trainstore to nespouštím ale zkusím to.