hra padá při načítaní aktivit

kubasitta

Začátečník
Mám takový větší problém hra mi padá když spouštím většinu z aktivit. :( Trat mám od Zdenka Šemory a operační systém win 7. Za každou radu budu vděčný :)

Máš MSTS včetně Binu správně nainstalovaný a nastavený? (viz desatero Zbyňka Šemory a další rady zde na fóru) Máš vše potřebné pro chod aktivit? (potřebná a správně nainstalovaná vozidla včetně zvuků a kabin, správně nainstalovaná trať) Spouštíš aktivity přes Trainstore? (u většiny aktivit je to potřeba) Padá jedna aktivita vždy na stejném místě, ve stejném čase nebo různě? Zkusil jsi si alespoň trošku najít nějaká řešení sám, nebo počítáš s tím, že vytáhneme křišťálové koule a z Tvého velice obecného dotazu Ti naservírujeme řešení?

Honza napsal:
Máš MSTS včetně Binu správně nainstalovaný a nastavený? (viz desatero Zbyňka Šemory a další rady zde na fóru) Máš vše potřebné pro chod aktivit? (potřebná a správně nainstalovaná vozidla včetně zvuků a kabin, správně nainstalovaná trať) Spouštíš aktivity přes Trainstore? (u většiny aktivit je to potřeba) Padá jedna aktivita vždy na stejném místě, ve stejném čase nebo různě? Zkusil jsi si alespoň trošku najít nějaká řešení sám, nebo počítáš s tím, že vytáhneme křišťálové koule a z Tvého velice obecného dotazu Ti naservírujeme řešení?
vše podle desatera mám aktivita nenaběhne celá.
spadne při načítaní uživatelského rozhraní. Přes trainstore to nespouštím ale zkusím to.

kubasitta napsal:
Honza napsal:
vše podle desatera mám aktivita nenaběhne celá.
spadne při načítaní uživatelského rozhraní. Přes trainstore to nespouštím ale zkusím to.
Já to samé jsem dnes ráno našel v emailu. Večer se odpojuji, abych měl klid.
Na dotaz mě to padá se nedá odpovědět. Trainstore to určitě nebylo ale tipuji, že se mu stalo to samé, jako mám nechtěně nasimulováno zde. A hned jsem ukázal řešení, kde se stala chyba.
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QrVGQG96u3E&feature=player_detailpage[/video]
Stačí se kouknout.
Já už jsem z každého nového uživatele MSTS zoufalý. 9 let každému odpovídám to samé. Proto jsem před lety sepsal nějaké základy, jak MSTS správně instalovat a nastavit. Stejně tomu hodně uživatelů nerozumělo, tak jsem zkusil udělat to video, kdy jsem v přímém přenosu provedl reinstalaci svého MSTS. Určitě by to šlo natočit lépe, ale i nechápající by měl podle této předlohy být schopný MSTS správně nainstalovat a nastavit.

Nebudu napínat kubusittu, jeho problém je v tom, že měnil nastavení MSTS a nereinstaloval MSTS BIN. Což je podmínka a daň za tohle byť amatérské ale revoluční vylepšení MSTS, které by jinak asi dávno zaniklo.

Back
Nahoře