Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Matýsek napsal:Já jsem zásadně proti automatice ,to bych mohl jen sedět u monitoru a koukat. To už by nebyla žádná hra ,ale koukání na video. Mě by ale zajímala jiná věc ,zda by šlo udělat ,že když se stáhnou smetáky ,tak aby mašina sjela z výkonu na nulu jako v reálu.
Čoudo, dočkej času jako husa klasu...Džodrž to už od boba57 dostal dávno jako další bod....v podstatě by stačilo jediné ...namapovat polohy rajčáku nikoliv na nastavené %výkonu, ale na "klávesy" nadefinované pro nárůst výkonu a pokles výkonu.Čouda napsal:Mě spíš v současném cabu vadí animace výkonového rajčáku. Bohužel to asi nepůjde udělat dle reality![]()
bob57_cz napsal:Ta automatika by šla nasimulovat, pokud by se dala měnit v paměti dynamicky hodnota MaxVelocity ( xxxkm/h ). Simulátor se chová stejně a omezí tažnou sílu podle této hodnoty +asi 10%, ale umí jen omezit sílu, brzdit neumí, takže na spádu se to rozeběhne. ( Ale ta nuda ... ? )
sovo napsal:Chlapi neblbnite,veď simulátor je o tom,že chcem jazdiť na železnici ako môj otec v 50 rokoch, keď neboli žiadne automatiky a podobné veci, keď o všetkom (čo sa týka riadenia rušňa rozhodoval "pán majster"). Mám rád aktivity kde mám stále čo robiť a nie také čo budem len pozerať ako jazdí počítač![]()
![]()
![]()
Robo napsal:sovo napsal:Chlapi neblbnite,veď simulátor je o tom,že chcem jazdiť na železnici ako môj otec v 50 rokoch, keď neboli žiadne automatiky a podobné veci, keď o všetkom (čo sa týka riadenia rušňa rozhodoval "pán majster"). Mám rád aktivity kde mám stále čo robiť a nie také čo budem len pozerať ako jazdí počítač![]()
![]()
![]()
Však nikde nie je povedané, že si musíš navoliť automatiku, proste dostaneš na výber.![]()
Jsem asi blbej, ale co je krásného při jízdě na automatiku? Jaké větší požitky z jízdy to přináší, kromě toho, že si k aktivitě můžu skouknout i nějaký ten hezký filmHowky napsal:No to můžeš ale i ta automatika má svou krásu![]()
bob57_cz napsal:Ono jde dělat s ARR spoustu dalších "nepublikovaných" věcí, ale fíra má obsluhovat podle návodu a víc nic.Howky napsal:To ano ale je možné pres ARR zastavit .
V msts je prostě pořadavek na ARR zbytečným plýtváním času a prostředků. Tím se jezdit fíra/adept nenaučí.
Naštěstí zůstane takový požadavek na úplnou ARR pro msts nevyslyšen.
Za chvíli byste chtěli kompletní ACB (AVV). To msts umí, řídí tím trf-ky.