Aktivity Čouda

Jak moc se Vám líbí moje aktivita(y)

• Jistě že se mi líbí, život si bez nich už ani nedokážu představit

Hlasů: 1 100.0%
  • Líbí

Hlasů: 0 0.0%
  • Nelíbí

• Tohle, že má být aktivita? Promiń, ale musím se smát

• Jsem úplnej blbec a nevím co je to anketa

• Hlasovalo členů
    1

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Ahoj! Když už jsem vyrobil aktivitu, tak jsem musel založit i vlákno tady, aby se to nemíchalo jinam. Sem si můžete stěžovat, stýskat a jako prémi i prosit. Taky tu piště hodnocení, připomínky ale hlavně tu nerozebírejte problematiku porodu a vše s ním spojené :wink:

Snad si od Tebe někdy nějakou zahraju.. na Tvé první aktivitě mě odrazuje stahovaní vozidel, pak to musím složitě promazávat, abych neměl v Trainsetu ,,paseku". Hele, zapni si kšandy a vytvářej další aktivity, jů? :D Přeji pevné nervy i při modelování, teď jdu omrknout Tvé stránky. S pozdravem, Tom

Takže hodnocení...V Plzni na hlavním jsi mohl soupravu popotáhnout kousek dopředu, poslední vůz stojí na přechodu...dále, nevim jak dneska, ale mám pocit že rychlíky do Furthu stavěly i v Kubici kvůli cení prohlídce, ale třeba už v dnešní době nestaví, to fakt nevim. Na to že je to první aktivita to celkem jde, jen provoz mohl bejt malinko slinější, ale to třeba přijde v dalších aktivitách :wink: Dobrá práce :wink:

Provoz je podle GVD. V Plzni na hlavním by šla ještě postavit nějaká souprava a udělat i nějaký posun. Tommy66 už mi vytknul problémy a že jich tam pár je. Dodělám zbývající 2 až 3 části aktivity a potom ještě opravím i tuto. Tester to projel v pořádku a tak jsem netušil co so probudí v Tommym :wink: Pokud, ale budete posunovat 30 a víc, nestane se, že byse něco udělalo špatně

Možná by bylo dobrý ty pomalý jízdy hlídat. Já jsem si nevšiml té první 10 Km/h a prolítl jsem ji na plnej plyn a nic se nestalo...

další problém, mám trainset BP poslední aktualizace a při simulaci ve standard trainstore mi to neustále vyhazuje nenalezení některých wag osobních a nákladních vozů, přitom tam jsou, čím by to mohlo být

Vďaka za aktivitku, taká pohodovka. Inak v reále sa v Domažliciach nezavesuje postrk ?
Ozaj, myslím si, že nikoho nezabije, ak si stiahne nemeckú mašinu, ktorá má komplet cab a zvuky. Keďže link nejde, bo thetrain.de má limitované sťahovanie, jej označenie je DB 218-904. Nájdete ju, ak kliknete na TOP 20.

Sice jsem byl všude pozdě, ale celkově se mi to moc líbilo..netradiční prostředí téhle tratě, netradiční počasí..no a pořádně těžký rychlík - všechno, co chlap potřebuje ke štěstí :)

To "HALT!" mě dokonce trochu rozesmálo :).

chybky:
Hlavně problémy s tím trainsetem. Moc bych se přimlouval, abys trošku standardizoval ty lokomotivy, co se naházení do adresáře týče..jsem se nejdřív půl hodiny marně pokoušel zprovozňit kabinu. U těch tvých 742 jsem měl problémy se zvukem (asi taky nestandardní adresáře), ale MSTS to nějak překousl a jel dál.
Dále mi vadila nepřítomnost SJŘ, kdyby šel přibalit k aktivitě, tak by to už nemělo chybu..pomalé jízdy bych si do něj dopsal.

Ale jinak celkově supr :!:

tak jsem si trošku převrtal konsisty a všecko už šlape, je to příjemné svezení, ale v některých úsecích jsem pomáhal táhnout i očima, ale řekl bych že je to zdařilá aktivita, díky :)

Amazon napsal:
Takže hodnocení...V Plzni na hlavním jsi mohl soupravu popotáhnout kousek dopředu, poslední vůz stojí na přechodu...dále, nevim jak dneska, ale mám pocit že rychlíky do Furthu stavěly i v Kubici kvůli cení prohlídce, ale třeba už v dnešní době nestaví, to fakt nevim. Na to že je to první aktivita to celkem jde, jen provoz mohl bejt malinko slinější, ale to třeba přijde v dalších aktivitách :wink: Dobrá práce :wink:

Já jen upřesním,rychlíky v Č Kubici už stavět nemusí,odbavení se provádí v úseku Domažlice-Furth,jinak provoz v dnešní době je opravdu hodně slabý.

K trainsetu:

jde mi o co nejvhodnější nasimulování skuečnosti a proto jsem použil lokomotivy z mého Webu, čili Plzeňské, jaké tam mají být. Zvuky a cab u brejlovců jsou nasměrovány do adresářů tak, jak je má jejich autor, čili zvuky jsou v sekci ZVUKY a cab je v common cab 750+753cab. U kocourů je se zvuky problém, protože používám zvuky od pana Kapouna. Zdají se mi být lepší než Jackovi, ale je to věc názoru. Také je to směrováno, dle pana Kapouna.

Ve Furthu ta rakušanka působí jako pěst na oko. Až budou hotové všechny části aktivity, vydám i opravenou verzi, kde bude i ROBEm zmiňovaný pack loko DB 218-904. Snad to nebude dělat problém. RoBO postrk se v Domažlicích opravdu nezavěšuje, ale můžete se těšit na přípřež.

Pro p.šemoru: nestálo by za to do trainsetu zařadit i nějaký model německé loko? Alespoň Ludmillu a takovou tu loko se dvěma komínkama do V. Řadové označení bohužel neznám, ale ty komínky jsou strašně sexy :wink: (brejlovec má ale lepší)

Ad Strojvůde do boha: Základní model je u Ondry janiše na stránce. Pro správnou funkčnost skinu nepotřebujete původní model. Skin funguje sám o sobě.
Problém nebude v TBP- musíte mít staženy Low Poly vozy od Kebarka. To je by měl mít v trainsetu každý uživatel přece.

Ad Fcida: SJŘ nepotřebuješ. Pokud budeš dodržovat pomalé jízdy (všude jsou předvěstníky, takže no problem), do Domažlic dojedeš s 5ti minutama a Do Furthu asi s deseti. Jel jsem to celý na sedmej stupeň a pohodička. Docela mě dostalo stoupání do Kubice, kde jsem jel okolo 40km/h. V reálu je to také tak.

A nakonec poděkování všem co aktivitu jeli a líbila se. Člověka to potěší :lol:

Čouda napsal:
K trainsetu:
Ad Fcida: SJŘ nepotřebuješ. Pokud budeš dodržovat pomalé jízdy (všude jsou předvěstníky, takže no problem), do Domažlic dojedeš s 5ti minutama a Do Furthu asi s deseti. Jel jsem to celý na sedmej stupeň a pohodička. Docela mě dostalo stoupání do Kubice, kde jsem jel okolo 40km/h. V reálu je to také tak.

Jasně že SJŘ není nezbytně potřeba..ale mně osobně více dokreslí atmosféru - a navíc vidím, kde mám zpoždění, nebo jestli nejedu naopak zbytečně rychle. Ale tady to stejně úplně bez "driving aid" jet nešlo..ten brejlovec má nějaký deformovaný rychloměr (asi vyosená rafika), takže stejně musím mít puštěné "F5", nebo "F4".

Při stoupání do Kubice můj Brejlovec uháněl pěknými 42 - 46 km/h :). Už se těším na cestu zpátky do Plzně :).. (povezeme ten nákladní vlak, co je tam tak nápadně přistavenej? ;))

Ne ten nákladní vlak je pro dvojče, který ale nedorazilo(nemůžu najít zatracenej oběh pro dvojčata, a tak nevím, kdy má do Furthu přijet) a tak pojede zpožděný až bůh ví kdy asi po nás nazpět. Pokud se podíváš do oběhu 701 3.den, uvidíš co nás ještě čeká. Bude to nějaký rychlík zpátky do Plzně, potom osobák do Domažlic, kde se připojíme ještě k jednomu brejlovci bude to 754 058 (míjíme na Jižním Předměstí v první části). S tím pojedeme Lv do Furthu, kde převezmeme rychlík zpátky do Plzně(kuli simulátoru pojedeme se 754 058, která má být ale vlakovou, Bohužel lépe to nelze). Řada 754 v Plzni nákldy na trati 180 nevozí. Maximálně nějaký postrk, či co je v tom oběhu malovaný. kdybych ho měl před seboum, tak ti to povím.

Čouda napsal:
Ne ten nákladní vlak je pro dvojče, který ale nedorazilo(nemůžu najít zatracenej oběh pro dvojčata, a tak nevím, kdy má do Furthu přijet) a tak pojede zpožděný až bůh ví kdy asi po nás nazpět. Pokud se podíváš do oběhu 701 3.den, uvidíš co nás ještě čeká. Bude to nějaký rychlík zpátky do Plzně, potom osobák do Domažlic, kde se připojíme ještě k jednomu brejlovci bude to 754 058 (míjíme na Jižním Předměstí v první části). S tím pojedeme Lv do Furthu, kde převezmeme rychlík zpátky do Plzně(kuli simulátoru pojedeme se 754 058, která má být ale vlakovou, Bohužel lépe to nelze). Řada 754 v Plzni nákldy na trati 180 nevozí. Maximálně nějaký postrk, či co je v tom oběhu malovaný. kdybych ho měl před seboum, tak ti to povím.

Jen upravím,řada 754 do doby než se mašiny rozdělovaly na os dopravu a nákl dopravu tj.Cargo,měla v turnusu od př.455 Pn 47362/Os 7405.V současné době jezdí od R455 strojově a mimořádně jí lze použít na náklad.

velmi dobra aktivita. Len ak mozem tak ked to ma turnusovy den tak jeden den v jednej aktivite. To je moj nazor. Inak super napad.

Back
Nahoře