Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
http://loko.boletice.cz/loko_dieselStrojvedouciDoBoha napsal:už jsem si ji stáhl, ale mám jeden problém, nemám základní model 750, a nikde ho nemůžu najít
Amazon napsal:Takže hodnocení...V Plzni na hlavním jsi mohl soupravu popotáhnout kousek dopředu, poslední vůz stojí na přechodu...dále, nevim jak dneska, ale mám pocit že rychlíky do Furthu stavěly i v Kubici kvůli cení prohlídce, ale třeba už v dnešní době nestaví, to fakt nevim. Na to že je to první aktivita to celkem jde, jen provoz mohl bejt malinko slinější, ale to třeba přijde v dalších aktivitáchDobrá práce
![]()
Čouda napsal:K trainsetu:
Ad Fcida: SJŘ nepotřebuješ. Pokud budeš dodržovat pomalé jízdy (všude jsou předvěstníky, takže no problem), do Domažlic dojedeš s 5ti minutama a Do Furthu asi s deseti. Jel jsem to celý na sedmej stupeň a pohodička. Docela mě dostalo stoupání do Kubice, kde jsem jel okolo 40km/h. V reálu je to také tak.
Čouda napsal:Ne ten nákladní vlak je pro dvojče, který ale nedorazilo(nemůžu najít zatracenej oběh pro dvojčata, a tak nevím, kdy má do Furthu přijet) a tak pojede zpožděný až bůh ví kdy asi po nás nazpět. Pokud se podíváš do oběhu 701 3.den, uvidíš co nás ještě čeká. Bude to nějaký rychlík zpátky do Plzně, potom osobák do Domažlic, kde se připojíme ještě k jednomu brejlovci bude to 754 058 (míjíme na Jižním Předměstí v první části). S tím pojedeme Lv do Furthu, kde převezmeme rychlík zpátky do Plzně(kuli simulátoru pojedeme se 754 058, která má být ale vlakovou, Bohužel lépe to nelze). Řada 754 v Plzni nákldy na trati 180 nevozí. Maximálně nějaký postrk, či co je v tom oběhu malovaný. kdybych ho měl před seboum, tak ti to povím.