Aktivity Čouda

Jak moc se Vám líbí moje aktivita(y)

• Jistě že se mi líbí, život si bez nich už ani nedokážu představit

Hlasů: 1 100.0%
  • Líbí

Hlasů: 0 0.0%
  • Nelíbí

• Tohle, že má být aktivita? Promiń, ale musím se smát

• Jsem úplnej blbec a nevím co je to anketa

• Hlasovalo členů
    1
AD Sallynko: Já bych si také moc přál, aby to bylo celé v jedné aktivitě, ale na světě jsou hned dva problémy, které tuto znemožňují a jsou to tito pokud pomineme dlouhé nic neříkající a nudící čekání mezi vlaky:
1)při jízdě z5 se msts může chovat nekorektně a nemuselo by vycházet křižování z důvodů špatného chování trafic
2)při jízdě z5 se msts může chovat nekorektně a nemuselo by vycházet křižování z důvodů špatného chování trafic

problém je to vlasně jede, ale považoval jsem ho za tolik důležitý, že jsem ho musel uvést hned dvakrát :wink:

A ešte niečo. Nedali by sa vymeniť na manipulákoch bardotky za niečo iné ? Však v Plzni nie je ani jedna a pôsobí to ako päsť na oko. Ja som si na ne hodil 754 027 a 750 363, ale tie nemusí mať každý. Čo tak tam "obetovať" 754 061 a nejakého kocúra z BP ?

Robo napsal:
A ešte niečo. Nedali by sa vymeniť na manipulákoch bardotky za niečo iné ? Však v Plzni nie je ani jedna a pôsobí to ako päsť na oko. Ja som si na ne hodil 754 027 a 750 363, ale tie nemusí mať každý. Čo tak tam "obetovať" 754 061 a nejakého kocúra z BP ?

Jaké bardotky na manipulácích? manipulák je v aktivitě jenom jeden a to se 742 016 v Nýřanech tušímže. Nevím kam jste koukal, ale v této aktivitě barču nenajdete

Amazon napsal:
To Čouda: Ta lokoška s komínama do "V" je DB_218...najdeš jí na http://www.the-train.de v sekci download area / diesellkoks, je tam i ta Ludmila :wink:

Ano už jsem na to koukal. Ta DB 218 je v komplet packu. nejradši bych ji dal na download k sobě, jenže to mi asi nepovolí autor :cry: Než vydám celý balík, Určitě napíšu seznam a přímé linky ke stažení potřebných vozidel, zvuků a cabů.

Čouda napsal:
Robo napsal:

Jaké bardotky na manipulácích? manipulák je v aktivitě jenom jeden a to se 742 016 v Nýřanech tušímže. Nevím kam jste koukal, ale v této aktivitě barču nenajdete

Pardon, beriem späť.

Čouda napsal:
Amazon napsal:
To Čouda: Ta lokoška s komínama do "V" je DB_218...najdeš jí na http://www.the-train.de v sekci download area / diesellkoks, je tam i ta Ludmila :wink:

Ano už jsem na to koukal. Ta DB 218 je v komplet packu. nejradši bych ji dal na download k sobě, jenže to mi asi nepovolí autor :cry: Než vydám celý balík, Určitě napíšu seznam a přímé linky ke stažení potřebných vozidel, zvuků a cabů.
A upravovat engy bude kdo?Snad si nemyslíš,že se tam nechají ty původní německé,které jsou jinak nastavené než naše?

Nikto z hráčov ňou jazdiť predsa nebude, je tam čisto ako traffic, takže nechajme to tak.

Petr Novák napsal:
Čouda napsal:
Amazon napsal:

A upravovat engy bude kdo?Snad si nemyslíš,že se tam nechají ty původní německé,které jsou jinak nastavené než naše?

A co třeba autorská práva? nehledě na to, že ta mašina jede v pohodě, takže proč něco měnit pokud to bude opravdu jako trafic?

Back
Nahoře