Stretnutie Bratislava 2012

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Dostal som SZ s otázkou, či bude aj tento rok stretnutie v Bratislave, dotazujúcemu vlaňajšia akcia páčila. Po dohovore s Nebulusom sme sa zhodli, že ak bude primeraný záujem, môžeme sa do toho pustiť aj tento rok.
Termín konania akcie bude 10. poprípade aj 11.11 - podľa toho, či bude dostatok záujemcov na exkurziu do MDC alebo do dopravného múzea.
Miesto konania ešte upresníme, môže to byť opäť Pizzeria Katka, kde je výhodou blízkosť nocľahu, ale môže to byť aj nejaký iný lokál. V Kotolni sa mení nájomca, tak uvidíme, čo to bude zač a poprípade sa vrátime opäť tam - je to zas lepšie z dopravného hľadiska.
Svoju účasť môžete potvrdiť v pripojenej ankete

Dnes som bol sondovať v znovuotvorenej Kotolni, kde sme zasadali v roku 2010. Z cenových dôvodov stretnutie v tomto zariadení neprichádza do úvahy - pivo 10° za 1,50 €, 12° Plzeň za 2,20 € je troška moc. Druhá vec je, že nový nájomca nepodáva jedlá. Takže predbežne je v hre opäť Pizzeria Katka na Rendezi, kde som sa dohodol s prevádzkarkou, že bude pre nás otvorené o hodinu dlhšie. Ak nájdeme nejaký vhodný priestor bližšie k centru mesta budete včas oboznámení. Definitívne to uzavrieme cca 2 týždne pred konaním akcie.

Tax, kdekoliv kde bude dobré jídlo, páč jídlo co, potřebujem. A tu vašu také rádi ochutnáme, teda pokud čechům nalejou tu vaši ne naši.

Osobně jsem za Katku, vaří dobře, obsluha usměvavá a do postele se dá dostat i po čtyřech.

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Osobně jsem za Katku, vaří dobře, obsluha usměvavá a do postele se dá dostat i po čtyřech.

Aktuálne info: Miestnosť v Katke zajednaná, dohodol som dlhší prevádzkový čas, takže nás nebudú o 22:00 posielať spať, nocľah tiež zaistený, predbežne pre 8 ľudí.
Zbytok doriešime operatívne.

Ačkoliv jsem nehlasoval, tak bych se do Blavy dostavil, pokud mě neskolí ta chřipka co na mě teď leze. Snad to nebude problém. Předpoklad zní tam Hašek, zpátky při volném lůžku EN Metropol vůz 375 (příjezd 6:20 do Prahy proti 4:00 Metropolu). Přidá se někdo ráno do Haška?

Jasně, pokud to vyjde jedem Haškem ve voze, jehož číslo neznám :D
Pokud nebude řazen, vyčkáme v Praze na Slovana.

VáclavS napsal:
Ačkoliv jsem nehlasoval, tak bych se do Blavy dostavil, pokud mě neskolí ta chřipka co na mě teď leze. Snad to nebude problém. ...
Já bych tohle jako problém viděl. Přijet někam zdráv a odjet nakažený chřipkou.
:(

Byl to falešný poplach s tou chřipkou :rolleyes:, od neděle mi nic není. Lístky už mám koupené, tak cestě do Blavy nic nebrání.

Jinak scházet bych se začal po dvanácté, stejně dřív než ve dvanáct nedorazíme do Blavy.
Pojede kromě Poisona ještě někdo na setkání Haškem?

Deterio napsal:
JÁ TAKY, ALE POJEDU NORMÁLNĚ V KUPÉ.

:D:D:D , snad konečně projedeš živě i opačný směr, jen si tam dej správnou lokomotivu, abys zase nejel s gorilou 160 km/h a v reálu tam bylo rychlý eso, pak zase budeš překvapenej, že jsi všude v MSTS dříve než v reálu. ;-)

nebulus napsal:
Kedy bude niečo ako začiatok akcie? Resp. kedy sa tam začneme schádzať?

Lokál je otvorený od 11:00, rezervované je to od začiatku, ale myslím si že ľudia budú podobne ako vlani prichádzať medzi 12:00 až 13:30

Pre tých, ktorí tam ešte neboli opakujem polohu - od vlaňajška sa nič nezmenilo:

556d3e80f520ccdb8727416d5e902f41.jpg

Prestup z električiek na autobus 56:
e78c114d8aedea87b4ddb8db6257f149.jpg

ahoj lidi, s politováním musím svoji účast na srazu zrušit, mám něco neodkladného doma :(

Ahojte, neviem či sa dostavím, budem sa snažiť ale neviem či mi to môj zdravotný stav dovolí , už teraz sotva rozprávam ale budem sa to snažiť

poison napsal:
Tak Deterio připrav si consist v čele 362.009, zbytek dle ŽP. :D
A kdyby cestou chcípla, tak se u mě stav v obchodě pro bicykl, do Bratislavy od nás už je to kousek. Uděláš dva dobré skutky. Potýráš své tělo a já přežiji listopad s čistým štítem, kdy poplatím co jsem každý měsíc v povinnosti. I proto na letošní sleziny nejezdím. Snad v lednu už bude líp. Letos mám sakra utažený opasek. Kalousek s Nečasem by měli ze mě určitě radost, jak jdu příkladem. :(

Back
Nahoře