regedit77
Pokladník
Přesunul bych se sem pokud ne\vadí 
1)
-1 mohu na přání předělat
já jsem si upravil veškeré koleje co mám v globál na -3 víc se mi to líbí
2)
.sd tvořeno převodníkem tak proto mile rád parametr dopíšu, člověk se pořád učí. Nemám s tím problém
3)
Viditelnost sem měl původně 250 a i to se mi zdálo moc 150 - 200 pohodlně stačí. Čím bych vypustil LOD úplně.
Ale tak by se mohl upravit rovnou celej global
jinak, že ti to padá skus přidat polygon. Mělo by to pomoct.
Sám za sebe:
Stavím trať opravdu na míru. tzn. je hezké že Deterio udělal Brno s 18000 polygony bez LODu a nikomu nevadí co na to FPS??? (rejpanec) Stím si bohužel jako autor a modelátor musím poradit sám. S ohledem na koncového uživatele. A když proti sobě pojedou 2 Skůrovy 380 po 8 vagonech a 3 x6x od kolegů ze Slovenska po 5 vagonech. Co pak FPS. Snad se na mne chlapci nebudou zlobit a chápou co se stím snažím říci. Nebo budeme jezdit po holých plackách
. A budeme si říkat jak je to KRÁSNÉ jako živé.
Ale nakousnu to z jiného soudku.
kolegové X_trakáři výhybky používám už asi 8 měsíců a rád bych se vyhnul paradoxu, dokud mohu. Jelikož již mám i skoro všechny 6DB a složka v track se zvětšila na cca 20Mb, tak by mě zajímal váš názor.
Dalo by se dohodnout vložit alternativy do Global ??? Uvědomme si že 5 tratí znamená 100 zbytečných Mb v Simulátoru. A to je luxus. Rád vyslechnu všechny názory:
1)
Lze každá výhybka má orig. název.
2)
(Ne)dopisováním se ušetří i místo ve World který je bohužel velmi omezen.
Řekl bych že to je velmi důležitá úvaha.
Tak by se měly domluvit i BP autoři ačkoliv BP a 321 je na plackách s orig Global. Proto jejich věc.
mikulda napsal:Pár postřehů k výhybkám:
1) rozmazávání textur pražců by mělo být -1
-3 je moc, výhybka pak "trčí" nerozmazaná mezi ostatními rozmazanými kusy kolejí
2) v SD souboru musí být parametr
jinak budou problikávat textury u kolejí, co jsou položené přes sebeKód:ESD_No_Visual_Obstruction ()
3) výhybky musí obsahovat LODy, jinak bude potřeba počítač NASA
Cvičně jsem si vložil 10 výhybek s přestavníky do Chabařovic a FPS šlo brutálně dolů.
Přestavník stačí vidět na 300m (to je 6 výhybek za sebou), víc je zbytečný luxus.
Některé výhybky mi fungují, některé ne, ještě jsem nepřišel na to proč.
Bohužel při pokusu o LODy mi Gmax vždy spadnul.
1)
-1 mohu na přání předělat
já jsem si upravil veškeré koleje co mám v globál na -3 víc se mi to líbí
2)
.sd tvořeno převodníkem tak proto mile rád parametr dopíšu, člověk se pořád učí. Nemám s tím problém
3)
Viditelnost sem měl původně 250 a i to se mi zdálo moc 150 - 200 pohodlně stačí. Čím bych vypustil LOD úplně.
Ale tak by se mohl upravit rovnou celej global
jinak, že ti to padá skus přidat polygon. Mělo by to pomoct.
Sám za sebe:
Stavím trať opravdu na míru. tzn. je hezké že Deterio udělal Brno s 18000 polygony bez LODu a nikomu nevadí co na to FPS??? (rejpanec) Stím si bohužel jako autor a modelátor musím poradit sám. S ohledem na koncového uživatele. A když proti sobě pojedou 2 Skůrovy 380 po 8 vagonech a 3 x6x od kolegů ze Slovenska po 5 vagonech. Co pak FPS. Snad se na mne chlapci nebudou zlobit a chápou co se stím snažím říci. Nebo budeme jezdit po holých plackách
Ale nakousnu to z jiného soudku.
kolegové X_trakáři výhybky používám už asi 8 měsíců a rád bych se vyhnul paradoxu, dokud mohu. Jelikož již mám i skoro všechny 6DB a složka v track se zvětšila na cca 20Mb, tak by mě zajímal váš názor.
Dalo by se dohodnout vložit alternativy do Global ??? Uvědomme si že 5 tratí znamená 100 zbytečných Mb v Simulátoru. A to je luxus. Rád vyslechnu všechny názory:
1)
Lze každá výhybka má orig. název.
2)
(Ne)dopisováním se ušetří i místo ve World který je bohužel velmi omezen.
Řekl bych že to je velmi důležitá úvaha.
Tak by se měly domluvit i BP autoři ačkoliv BP a 321 je na plackách s orig Global. Proto jejich věc.