Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...a můžem začít chodit pěškyneotryx napsal:Přál bych si alespoň 5 dalších dopravců jako je SA![]()
Co sem motáš volby trumpeto?Čouda napsal:Pája26: Tys určitě volil Karla...
Ty jsi fakt jelito. Absolutne mimo. Jsi asi medii /nejen/ lehce ovlivnitelny jedinec, nebot takto smyslet a delit lidi nam vnucovali celou dobu a pouzivat to i dale muze jen .... Samolibost a nadutost ti fakt nechybi. Jinac jsem volil France. Ale predpokladam ze ani nevis kdo to je. Konec politickych rozboru a koncim tuto uhozenou komunikaci.Čouda napsal:Pája26: Tys určitě volil Karla...
Hynďa napsal:...a můžem začít chodit pěškyneotryx napsal:Přál bych si alespoň 5 dalších dopravců jako je SA![]()
Vzhledem k počtu spojů by bylo smutný aby ani těch 5 párů nedojelo. Ovšem na to, kolik je spojů SA, je smutný, že už bylo tolik průserů, že doprovod vlaku neumí dát ani souhlas k odjezdu a podobně. Z dopravního hlediska naprostá tragédie.neotryx napsal:A ono se snad chodí teď pěšky? Spoje SA využívám a pěšky jsem nešel ani jednou![]()
Hynďa napsal:...., že doprovod vlaku neumí dát ani souhlas k odjezdu a podobně. Z dopravního hlediska naprostá tragédie.
Pokud je u RJ jediný s dopravní zkouškou strojvedoucí tak to je jiná a beru zpět. Já ale slyšel, že jeden člen doprovodu má i dopravní zkoušku a plní funkci vlakveoducího. Pak by musel dávat návěst "souhlas k odjezdu" jako každý jiný.Tom Kanka napsal:za odjezd si zodpovídá fíra (který je podle mne také z dopravního hlediska jediný člen doprovodu vlaku), a je jejich věc, jak si jednotliví zaměstnanci SA sdělují připravenost vlaku k odjezdu. Zrovna tak mne nazajímá nějaký "Zelený terčík", který používají ČD. Je to jejich interní návěst.
Tak o tom žádná, to je jasný.Tom Kanka napsal:Pánové, ono to není o dopravci, ale o lidech. Tak jako všude.
Nezmíním protože o tom nevím a je mi to vlastně úplně fukklimi napsal:To, že LE už mělo x poruch a y-krát nedojelo při mnohem menší počtu spojů, nezmíníš.