Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:Východní čechy mohu nabrat.
Dan J. napsal:Zdravím, takže můj příjezd na slezinu je tak 50 na 50%. Ve čtvrtek hrajem v Havířově a záleží na okolnostech pokoncertního stavu.Jinak jede někdo přes Hradec Králové vlakem?
Dan
A co je MSTS lodě ?alcapone napsal:Ještě, že neberu notebook a mohu se místo MSTS věnovat vláčkům a o tom to je.
Budeš se možná divit, ale někde v šuplíku (jestli ještě vůbec) někde mám trať, tušim stará anglie či co to bylo (recenze byla kdysi u Lorda tuším) a tam jsi mohl jezdit i s parníkem a lanovkou.Zbyněk Šemora napsal:A co je MSTS lodě ?![]()
Moment to musíš na našeho experta a pokud s náma zůstaneš tak poznáš večer co všechno by šlo.Zbyněk Šemora napsal:A co je MSTS lodě ?alcapone napsal:Ještě, že neberu notebook a mohu se místo MSTS věnovat vláčkům a o tom to je.![]()
Ta trať je kanadská, freeware a jmenuje se London and Port Stanley railroad.Dan J. napsal:Budeš se možná divit, ale někde v šuplíku (jestli ještě vůbec) někde mám trať, tušim stará anglie či co to bylo (recenze byla kdysi u Lorda tuším) a tam jsi mohl jezdit i s parníkem a lanovkou.Zbyněk Šemora napsal:A co je MSTS lodě ?![]()
![]()
Zbyněk Šemora napsal:... nevykládejte, že nikdo. Že Tax to vezme zkratkou přes Lovosice ...