9. setkání příznivců MSTS, Praha

Schválně jsem kouknul do šopu a bez inkarty tam i zpět Hutníkem za 420 korun je za hubičku.

Zdravím, takže můj příjezd na slezinu je tak 50 na 50%. Ve čtvrtek hrajem v Havířově a záleží na okolnostech pokoncertního stavu.:D:D:D Jinak jede někdo přes Hradec Králové vlakem?
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, takže můj příjezd na slezinu je tak 50 na 50%. Ve čtvrtek hrajem v Havířově a záleží na okolnostech pokoncertního stavu.:D:D:D Jinak jede někdo přes Hradec Králové vlakem?
Dan

Já jedu Kyšperkem

Pánové zdravím.
Takže jak jsem psal ve vlákné k trati 321, bohužel z vážných důvodů do Prahy nedojedu, což mne docela se... bohužel. :(
Dan

Zbyněk Šemora napsal:
A co je MSTS lodě ? :D
Budeš se možná divit, ale někde v šuplíku (jestli ještě vůbec) někde mám trať, tušim stará anglie či co to bylo (recenze byla kdysi u Lorda tuším) a tam jsi mohl jezdit i s parníkem a lanovkou.:D:D:D

Dan J. napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
A co je MSTS lodě ? :D
Budeš se možná divit, ale někde v šuplíku (jestli ještě vůbec) někde mám trať, tušim stará anglie či co to bylo (recenze byla kdysi u Lorda tuším) a tam jsi mohl jezdit i s parníkem a lanovkou.:D:D:D
Ta trať je kanadská, freeware a jmenuje se London and Port Stanley railroad.

S loďkou se můžete svézt i na jedné francouzské trati (nějaká městská zástavba) a na jedné německé (parníky na jezeře). Kdysi jsem měl staženou i jednu holandskou trať, kde se mohlo létat s letadlem (koleje měly průhledné textury, opravdu jste jakoby "letěli" nad krajinou, bylo to docela zajímavé :) ) Je vidět, že MsTS je hra neomezených možností.

No fakt je, že jsem přemýšlel o parním nákladním voze ŠKODA-Sentinel (dokonce jezdil i po kolejích(!) ), ale nějak se mi nedostává času :)

Zdravím větev od Brna a dál. Kdo pojedete Slovenskou strelou ? A nevykládejte, že nikdo. Že Tax to vezme zkratkou přes Lovosice a Deterio přes Bohumín.

A tady je vysvětlení, proč naší předkové nestavěli železnice nejpřímější cestou, ale nejprve koleje objížděly farářovo pole, Franz Josef chtěl mít tunel, tak se trať trochu uhnula a naštěstí v té době Tax nekamarádil s Pikkem, jinak by trať Brno - Praha přes Lovosice určitě vedla, kdyby to Tax projektoval. :D

Back
Nahoře