9. setkání příznivců MSTS, Praha

No což o to. Já ještě minulý týden zvažoval, že bych tam na sobotu zajel. Pač v neděli musím do hokny.
Ale teplota 38,5 na teploměru mi to vymluvila. A to sem se těšil jak vytahám KimiRa za uši za to co občas provádí na štrece. :D
Takže prskat bacily tam na Vás nebudu, pač by to Vaše noťasy a antiviry nepochroupaly a vy by jste mě nepochválily. Takže dám si prášečky, zapiju to slivovicí a bůh mňa ochraňuj. :D :D :D Proto v duchu ( a aj na ICQ s některými )tam budu s vámi. Tak hold buď na jubilejní 10. nebo na nějaké jiné akci se na Vás budu chlapci těšit.
No aktuálně je teplota 37,2, zítra noční, tak si dejte i za mně páč odcházím z******t do houští. A Pepíno dej si za mě 2x. :D :D :D.

Dulezita organisacni poznamka k vasemu planovani prijezdu. Obed je nahlaseny od 12:30, takze kdo to nestihne na kolejiste, muze jit napred. Alespon vyhmatne ty nejlepsi kousky z jidelniho listku.

Druha poznaka se tyka spicich. Mam to zarizeny, ze dospely plati 380Kč a podmerecny do 26 let 275Kč. To o studentech jako prehlidnem... Ale prosim platit jen v mensich bankovkach. Drobny na vraceni nejsou problem, ale nevratim na vic jak 500.

V.

Michal napsal:
... Šestadvacítka jezdí stále na Divokou Šárku. Takže přestup na 8 buď hned za rohem na Náměstí Republiky nebo až na Vítězném náměstí.

Námestie republiky nejak nemám v láske, Zdeňkovým lázňam sme sa vždy radšej vyhýbali :D Ale dikes za info, aj keď medzitým som to našiel. Mal som v tom, že 26 chodila až k Internacionálu - či jak sa to volalo, včil je to Crown Plaza. Ale keďže to bolo pred 30 rokmi, môže byť, že sa mýlim :D

regedit77 napsal:
Ale teplota 38,5 na teploměru mi to vymluvila. A to sem se těšil jak vytahám KimiRa za uši za to co občas provádí na štrece. :D

Tak to se koukej uzdravit :D,potřebuju zahata pořádně za uši.Mno co peklo nejen na zemi ale i v MSTS :D

regedit77 napsal:
...
Takže prskat bacily tam na Vás nebudu, pač by to Vaše noťasy a antiviry nepochroupaly a vy by jste mě nepochválily. ...
Tak to je dobře, protože chytit nějaké bacily to je to poslední co potřebuji. Já tedy nevím, nemocný jsem už v životě párkrát byl, ale nepamatuji si, že v horečkách by mě zajímalo cokoli jiného než se zavrtat do postele. To člověk nemá ani sílu si sednout k počítači. Ani ten notebook do postele nebaví. Ale pamatuji si, že na jedné dřívější slezině mě nemoc skolila přímo na místě. Přišel jsem tam zdravý a svěží plný energie a kolem 16. hodiny jsem cítil, jak na mě něco leze. A po příjezdu domů rovnou do postele. Pak nějak následovala myslím první slezina v Bratislavě a tam jsem právě pro nemoc nemohl. To jsem měl nějaké nemocné období. :(

380 za hají na Klamovce? Koukám, že se v Praze s cenama nemažou. To i v Blavě jsou za éčka levnější a má to vcelku úroveň, dvoulůžko se soczař a ne the palande v pokoji pro 10 lidí. :(

Komu se hají na Klamovce nezamlouvá, tak kousek od stanice je Crone La Plaza nebo kousek od kulaťáku Hotel Diplomat. :D

Martens napsal:
Komu se hají na Klamovce nezamlouvá, tak kousek od stanice je Crone La Plaza nebo kousek od kulaťáku Hotel Diplomat. :D

Nebude lepšie pod mostom v škatuli od televízora alebo na lavičke na stanici?

Tax napsal:
Mal som v tom, že 26 chodila až k Internacionálu - či jak sa to volalo, včil je to Crown Plaza. Ale keďže to bolo pred 30 rokmi, môže byť, že sa mýlim :D

Jestli dřív jezdila jinam, to nevím. Já už ji pamatuju jen na Divokou Šárku. Ale nejsem žádný pamětník. Tramvaje jezdící po Kladenské, smyčku na Bořislavce a sekundující trolejbusy už jsem taky nezažil.

Tam ještě nedávno končila 2. Tu smyčku zrušili až teď se stavbou metra. Co to je za provokaci? :D

Smyčka Červený Vrch je zrušena jen dočasně. Dopravní podnik potřeboval své pozemky na stavbu metra, aby nemusel platit zábor pozemků. Po dokončení stavby se smyčka obnoví.

poison napsal:
380 za hají na Klamovce? Koukám, že se v Praze s cenama nemažou. To i v Blavě jsou za éčka levnější a má to vcelku úroveň, dvoulůžko se soczař a ne the palande v pokoji pro 10 lidí. :(

Ještě že mi není 26 a víc,ale 25 tak jen za 275,- :)

Tak první dva účastníci sleziny již probírají v Lovosicích důležité náležitosti nad šálkem dobré brazilské kávy :)

Tak doufejme že ten nahoře nenadělí něco pěkné,aby v praze nemusela být vyhlášena kalamita ze 3 cm sněhu a u muzea 4 cm sněhu :D a že se všichni sejdeme v praze.

Přijedu do Prahy na hlavní v 9:26 EN 457. Nebude tam někdo v tu dobu, že bych se na přesun k někomu přifařil....?

Edie napsal:
Přijedu do Prahy na hlavní v 9:26 EN 457. Nebude tam někdo v tu dobu, že bych se na přesun k někomu přifařil....?

Eddie tak zrovna tento spoj bych moc nepreferoval :D,ono jak to jezdí z Německa třeba za poslední týden měl 13.2.-158 min sekeru.Mi razíme autem po D11.3 Východočeši.

Back
Nahoře