9. setkání příznivců MSTS, Praha

Študuju tu cestu, a nějak z toho tedy nejsem moudrej, takže otázkou je, zda vůbec dorazím :D. (Jak tedy na to?)

alcapone napsal:
Já ti na D11 píp, hezky po starej. A pokud není 20 cm, tak to není kalamita.

Josko já vím že po staré.Ale jako myslel jsem od směru D11.Mno tak v praze maj kalamitu i ze 3 cm.Aspon tak to zpívá Nohavica v Ladovské Zimě :D

Pikku napsal:
Tak první dva účastníci sleziny již probírají v Lovosicích důležité náležitosti nad šálkem dobré brazilské kávy :)
Výborně, já bohužel díky ranní pracovní aktivitě dorazím až odpoledne, to už bude mimořádná událost v Kácově a projetý návěstidlo v Podbabě. :)
Nechť Vám brazilská chutná ;)

Máš 2 základní možnosti: Vylést v Holeškách, nastoupit na tram 12 nebo 14 směr Sídliště Barrandov a na Štrosmajeráku přelést na 8 (kupodivu) směr Podbaba - kratší, ale musí ti to jet (8 má interval 15 minut),
Nebo vylést na hlaváku a metrem C směr Háje jednu stanici na Muzeum a pak Ačkem na Dejvickou a vylést východem vzadu. Pak autobusy 107/147 do zastávky Čínská a pak dolů první ulicí vlevo, nebo tramvají 8 na Podbabu a pak nahoru první ulicí vpravo.
Metro má interval 7,5 minuty proti 15 minutám tramvají.

KimiR napsal:
alcapone napsal:
Já ti na D11 píp, hezky po starej. A pokud není 20 cm, tak to není kalamita.

Josko já vím že po staré.Ale jako myslel jsem od směru D11.Mno tak v praze maj kalamitu i ze 3 cm.Aspon tak to zpívá Nohavica v Ladovské Zimě :D

bohužel kalamita už to je ....od cca 21:00 sněží a už napadlo v centru Prahy 20 cm sněhu ..... www.ml-software.cz/images/20120215-kalamita-centrum-Prahy.jpg ...

Android vede i v podzemí? :D To musím taky vyzkoušet :D
Já přijedu na hlavák v 9:33, tak kdybych Tě tam ještě našel, jak zoufale hledáš vchod do krtkového labyrintu, navedu Tě :D

Covece Martine, kdybys prijel o 10 minut driv, tak bych pockal, ale krtek ryje asi ve 28...

No Edie, zkusím ukecat fíru, aby na to šlápnul, ale nevim nevim... :D
Však to neřeš, uvidíme se až tam, já si stejně ještě asi zajdu někam na svačinu + knihkupectví na hlaváku si taky nikdy nenechám ujít :D

Jedno dulezity upozorneni. Ja dnes na Podbabe spim a neplanuju vstavat driv jak po 8. Od 8:30 je vratnicka sluzba a dokud neuvidite na navestidle na dvorku na volno, tak prosim nebudit... Ted to jdu rozsvitit na stuj a sundat zneplatneni navestidla. Kdyby byl vypadek proudu, tak si pocinejte, jako by platila horsi navest. Ale s RPN si tam rano stoupnout nepujdu...
V.

Ona jezdí 8 přes Chotkovy Sady Když je člověk 20 let zvyklý na 8 přes Letnou tak si to neuvědomí . A já se divil proč mi to nabízí přestup z 12 na 8 v Chotkových sadech :rolleyes::rolleyes:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře