Zbyněk Šemora napsal:
Stáhněte si plecháče ze Sinusu.
Zbyňku, jesstli to nebylo tím, že jsi při testu měl v daném adresáři i ty staré textury - pak by to odpovídalo i chování Convoie...Je to jenom domněnka a logicky přijatelné vysvětlení
K radě stáhnout plecháže ze sinusu - Zbyňku - když vydáš aktualizaci, aktualizuje se i archiv modelů? Řekl bych že ne -
pokud si totiž někdo stáhne jenom čistě balík cd_242, dostane engy s datem změny 20.11.2006 - takže docela fousaté - zatímco v update 4.1 jsou engy s verzí ze 17.3.2007 ... to co jsem napsal je podloženo tím, že jsem si celý balík 242 a obě aktualizace stáhnul před hodinou ze sinusu.
Takže na Zbyňkovu radu raději v tomto případě moc nedejte a nespoléhejte se, že v když stáhnete jenom archiv a celý adresář přebijete , nebudete mít i aktuální engy pro 242 totožné s engy z update 4.1.
Takže abych to uved na pravou míru, pokud tedy stáhnete plecháče ze sinusu, tak si to rozbalte někde bokem a obnovte JENOM INKRIMINOVANÝ *.S SOUBOR - NIC JINÉHO.
Jinak se v tom problému zacyklíte.
A bohužel po tomto se se na to nedá spoléhat ani u dalších řad ..... a jak píše Zbyněk v readme update.....
raději vše bokem a kopírovat adresář po adresáři zvlášť a KONTROLOVAT.
Zbyňku, když tak vyměň ten *.s soubor ve 4.1 za správný a nebo vydej update 4.2. Je to nejčistší řešení.
To Edie : Nabídka zaslání *.s byla dána jako třešnička na dortu a omluva za můj arogantní a hrubý přístup k Tvému problému.