Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
A Vladivostok bude kdy, za 5 týdnů? :D
Zbyňku, však Ty taky umíš rozpohybovat obecenstvo, když tady často ukazuješ obrázky z probíhající výstavby, určitě mnoha uživatelům tečou sliny po bradě.....to já ne, já tajnůstkářím :cool:

Žasnem !!!

Každý tu hádže nejaké požiadavky, ktorým smerom sa má stavba uberať a ešte ani raz tu nepadla obľubená odpoveď tohto DF - Tak prečo si to nepostavíš sám ? :D

orlov napsal:
Žasnem !!!

Každý tu hádže nejaké požiadavky, ktorým smerom sa má stavba uberať a ešte ani raz tu nepadla obľubená odpoveď tohto DF - Tak prečo si to nepostavíš sám ? :D

Asi ťa budem musieť sklamať :)

zbynda napsal:
Jo jo můdrovat vie každý
Když tak strašně chceš ten váš pseudo koridor tak si otevří editor a stavěj. Meze se nekladou, můžeš to dotáhnout až do Vladivostoku...

Naposled editoval moderátor:
Já bych se soustředil spíše na české tratě. Máme tu hodně hezkých tratí, které jsou po modernizaci, ať už Budějovice (částečně), Plzeň a okolí Brna, tak i další hlavní tahy. Jak zde již Martin několikrát zmínil, německé tratě mu nic neříkají, tudíš si myslím že ikdyž by někdo chtěl, stejně se to tam stavět nebude. Než Martin dostaví své plánované tratě, které má zakreslené ve své mapě, tak uplyne ještě hodně let. Tudíš nemá cenu spekulovat co by kdyby

Tak když nemůže být alespoň část ONJ kolejově, tak je mi to jedno :D Jezdím si Prahu - Děčín jak v MSTS tak v mašině, sem tam zajedu do Bíliny a to mi bohatě stačí :D Ale vidím, že Martinovi to Sasko nedá spát asi, tak Drážďany taky nebudou na škodu, kde to v povodí Labe také znám jak své boty.

Myslím, že byste už měli nechat těch plků o tom co a jak by měl ten druhý udělat. Pouze zasíráte vlákno. Nabídka Martina byla snad jasná, a jeho žádost snad taky:
Stavitelxx napsal:
.....
Už toho nechte pánové, rozhodně bude udělána zastávka Stodolní, až budu předělávat Ostravsko.
.....

KJ_Ross napsal:
Tak když nemůže být alespoň část ONJ kolejově, tak je mi to jedno :D Jezdím si Prahu - Děčín jak v MSTS tak v mašině, sem tam zajedu do Bíliny a to mi bohatě stačí :D Ale vidím, že Martinovi to Sasko nedá spát asi, tak Drážďany taky nebudou na škodu, kde to v povodí Labe také znám jak své boty.
Jezdím do Mostu snad každý den, takže to tam mám pěkně proježděný, sice se mi moc nelíbí ten pohled na ten průhlednej panelák v Chanově, ale co se dá dělat.
Martin prý snad tu trať do Chomutova dotáhne, pokud by to bylo do toho Chomutova, mě by to bohatě stačilo, protože já stejně v reálu až do Chebu nejezdím, i když párkrát jsem tam byl. Ale krajinově to tam potom až moc tak zajímavé není (řeka, sem tam silnice, Karlovy Vary), ale musím říct, nejzajímavější na trati 140 je ten poslední úsek Tršnice - Cheb, kde vlastně v Tršnici odbočuje trať na Fr.Lázně a tvoří jakýsi trojúhelník.

Ale dost řečí. Martin si rozhodne sám, kam tu trať dovede :D

Ahoj Martine,
nechystáš se náhodou poslat dělníky aby dokončili dálniční mosty přes koridor v úseku Ostrava - Hranice na Moravě? Ty lajdáci se tam oproti realitě už pár let pěkně flákaj :D

Ano chystám, ale nevím, kdy to přesně bude.
V této aktualizaci bude opravena trať z Prahy do Olomouce (vložené přestavníky, případné dostavěné mosty atd.), pak ještě bude zbývat úsek Olomouc - Břeclav a Olomouc - Ostrava, jen nevím, kdy se to zvládne, možná to letos bude, možná ne...

Lokálky to mají spočítané, některé zůstanou, ale některé půjdou zrušit, protože až budu předělávat Ostravsko, musel bych znovu postavit i navazující lokálky a to se mi rozhodně chtít nebude...
Takže si ještě užívejte ježdění do Frýdlantu, Hnojníku, Zwardoně, po modernizaci Ostravska už tyto lokálky v Trati 321 nebudou.:cool:

Stavitelxx napsal:
Lokálky to mají spočítané, některé zůstanou, ale některé půjdou zrušit, protože až budu předělávat Ostravsko, musel bych znovu postavit i navazující lokálky a to se mi rozhodně chtít nebude...
Takže si ještě užívejte ježdění do Frýdlantu, Hnojníku, Zwardoně, po modernizaci Ostravska už tyto lokálky v Trati 321 nebudou.:cool:
Martine, to snad nee, vždyť je to paráda, jezdit po okolí né jen Ostravy a vlastně odepíšeš i moji aktivitu OKD šichty, která se aktualizuje průběžně s ubdate tratě.:(
Dan

Stavitelxx napsal:
Tak na Frýdlant už máme skvělou náhradu v podobě tratě 323. Doufám, že se na mě nebude Stavitelxx zlobit, ale dá se říci, že je zpracovaná reálněji než v trati 321 a navíc obsahuje 2 vlečky a v současnosti uvažuji o napojení Hyundaie. Čímž bych eventuelně mohl napojit taky krátkou vlečku do pivovaru Radegast. Navíc Tequilla020 má dá se říci dokončený úsek Frýdlant n.O. - Frenštát p.Radh. a trať Svinov - hl.n. - Stodolní - Kunčice - Havířov a trať Svinov - Kunčice přes Vítkovice a já jsem se pokusil o stavbu lokálky na Ostravici, máte se opravdu na co těšit. A třeba i ten Hnojník časem bude. Jen ten Zwardoń mě mrzí, ale chápu, že napojovat znova všechny ty tratě je pracné.

Pepa z Nuslí napsal:
KJ_Ross napsal:
Ale krajinově to tam potom až moc tak zajímavé není (řeka, sem tam silnice, Karlovy Vary), ale musím říct, nejzajímavější na trati 140 je ten poslední úsek Tršnice - Cheb, kde vlastně v Tršnici odbočuje trať na Fr.Lázně a tvoří jakýsi trojúhelník.

Ale dost řečí. Martin si rozhodne sám, kam tu trať dovede :D

Trať tam zajímavá není? Chceš snad říci, že trať v údolí Ohře není zajímavá/krásná?...

Přesně tak, všechny plusy mají i své mínusy a pokud chcete mít pořádně udělané Ostravsko, bude to na úkor zrušení lokálek, musel bych je stavět všechny znovu a to ode mě čekat nemůžete, vždyť já ani nejsem schopný dokončit lokálku do Budišova :D
Trať do Opavy zůstane, Ostravu Svinov bourat nebudu, takže opavskou trať není důvod rušit.

Back
Nahoře