Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Martine,
teď jsem koukal na stránky u Matese, má tam pěkné, ale moc pěkné nádraží v Mostě. byl ses na to podívat??
Akorát tam zatím koleje nevedou, ale koukat se na to, to je luxus.

Pepa z Nuslí napsal:
... moc pěkné nádraží v Mostě....
Akorát tam zatím koleje nevedou, ale koukat se na to, to je luxus.

Koleje v Mostu dávno jsou, samozřejmě nikoliv v trati 321 od Martina, ale v trati 130 od Mikuldy :)

Pepa z Nuslí napsal:
Ahoj Martine,
teď jsem koukal na stránky u Matese, má tam pěkné, ale moc pěkné nádraží v Mostě. byl ses na to podívat??

Ahoj Pepo,
model nádraží v Mostě? Myslíš tenhle? :D

www.trat321.cz/ostatni/m01.jpg

Jo jo, ten znám a je opravdu pěkný, Matesovi musím strašně moc poděkovat ;)

O Vánocích jsem měl dovolenou a v boji přítelkyně versus počítač vyhrál počítač, tak jsem alespoň něco málo udělal i do MSTS:

www.trat321.cz/ostatni/m02.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m03.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m04.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m05.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m06.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m07.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m08.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m09.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m10.jpg
www.trat321.cz/ostatni/m11.jpg

Jak já se těším na ten den, kdy Martine ukážeš screeny nového koridoru mezi Těšínem a Mosty a vlastně celého Ostravska. Mimochodem potřebuješ něco nafotit ? Např. na nové zastávce Třinec Centrum ?

Martine to jsi mi vyrazil všechny trumfy :D:D:D
Né, je to fakt skvělý a to se ti opravdu povedlo. Netušil jsem že se stavbou už budeš až v Mostě. Já se teď plácám s Excelsiorem, skončil jsem v Duchcově, takže to znamená, že asi počkám na aktualizaci, abych to dotáhnul tedy až do toho Mostu, nebo jestli to máš ještě dál. :D

Martine,moc hezká práce Podkrušnohorské magistrály.Palec hore

Naposled editoval moderátor:
A já se nechal ovlivnit první reakcí, to je přece hloupost, tohle přece nemůže být na Ostravsku. Tipoval jsem, že se Martin drží plánu a pokračuje na Cheb. Ale tam to neznám.
Šikula a vytrvalec. Alespoň někdo nemá tvůrčí krizi.

Zbyňku,ty obrázky jsou v pokračování 130 z Duchcova na Most.Martin se drží plánu a pokračuje na Cheb

Pepa z Nuslí napsal:
Tak krásně zpracováno a on řekne až na Vánoce :D

A co se Ti na tom nelíbí? :D Kdy bys chtěl mít aktualizaci? :D

No Ostravsko ještě asi dlouho nebudu předělávat, teď bych to chtěl dotáhnout do toho Chebu a pak by se měly konečně začít dodělávat ty úseky bez krajiny, Ostravsko krajinu má, sice hroznou, ale má, takže zatím se měnit nebude...

Stavitelxx napsal:
Ostravsko krajinu má, sice hroznou, ale má, takže zatím se měnit nebude...
Právě že to krajinu má, takže tam si myslím že není skoro co předělávat, jedině, kdyby se ti chtělo do elektrifikace tratě Ostrava uhelné nádraží - Ostrava Kunčice. A to po tobě v současné době chtít nemůžu :(

No a hlavne je dodelan koridor s Tesina az na st. hr. ze SVK. Stacily by vymenit koleje a trosku narovnat teren a vybudovat zastavku Trinec Centrum :-)

Vy chytráci :D Každý má plnou hubu keců, co kdo má udělat a co ne, ale abyste přiložili ruku k dílu to ne. Jo u kompu se to krásně diriguje :D

Back
Nahoře